Elcsúsztatták a Star Wars: Episode VIII premierjét

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem 2017 májusában, hanem csak decemberben kerül mozikba a Star Wars: Episode VIII. A cég a szintén decemberi Az ébredő Erő sikerét emlegeti a közleményében.

Eredetileg úgy volt, hogy másfél éven belül két Star Warst kapunk, miután a Disney a Star Wars: Episode VIII című résszel visszatért volna a sorozatnál hagyományosnak számító májusi premierhez. Ez azt jelentette korábban, hogy a 2016. december 16-án mozikba kerülő a Rogue One: A Star Wars Story után 2017. május 26-án már jött is volna a The Force Awakens folytatása.

A Disney az imént azonban bejelentette, hogy elcsúsztatják a premiert, hozzátéve, hogy a legutóbbi film szintén decemberben került mozikba, ami közrejátszott az extrém sikerében. Az új dátum ezek után 2017. december 15., Rian Johnson és stábja a jövő hónapban kezdi meg a forgatást Londonban.

Azért a májusi időpont sem marad betöltetlenül: a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales július 5. helyett május 26-án kerül majd mozikba.

20.
20.
Eddie Krueger
Kinyírták Han-t, ha jól hallom, elég patetikus módon, szóval SW innentől nem érdekel. Tudom, nem lehet a kedvemre tenni, de a 8-nál meg az is szúrja a szemem, hogy Harrison Ford mégis a stáblistán van. Bár Benicio del Toro is..... Kemény döntés lesz.
19.
19.
Saby
"Nem de ez most Star Wars nem egy Disney film -.-" Ez is Disney film :D 2015-ben 3 Marvel volt, 2016-ban 5 lesz :) Doctor Strange, Gambit, X-Men: Apokalipszis, Amerika kapitány – Polgárháború, Deadpool

Egyébként nyilván a játék eladások miatt teszik megint decemberre, nagyon mennek a SW logóval ellátott dolgok
17.
17.
mestermagyar
Komolyan először azthittem hogy Április elseje van. Tudtátok hogy a marsra 2030 helyett 2031-ben fognak emberek utazni?
16.
16.
Csoki80
#14: Pont azért jó a Gk, mert nem lehet "gumi sakkozni" ;-)
15.
15.
GODL1KE
Nem kell parázni idén lesz a rouge one vagy mi :D ha az télleg lenne akkor ez a december vader-es lesz :D
14.
14.
Dízel
#13: Forditva... páratlan évente SW részek, párosban a mellékszálak...
("szerkeszt" gombolt könyörgöm!!)
13.
13.
Dízel
haha, én alapbol ugy tudtam hogy paros évben jön ki az új SW részek, és páratlan évenként valami mellékszál rész. :D Nem is gondoltam volna hogy kijön a rouge one decemberbe és rá pár hónapjára meg a sw8. :D
12.
12.
JackBauer
Viszont van egy cikis helyzet, elvileg akkor jönne az Avatar 2 is, egymással szúrnának ki ha egy hónapban jönne a két film.
11.
11.
JackBauer
#10: Persze ez így van. Kérdés, hogy ennyi ideig tartott rájönniük, hogy ez így működik?
10.
10.
lesik20
#9: Azt mondom hogy nagyobb lesz a Hype és az emberek örülnek hogy végre egy új Star Wars Film montshogy fél évente kapjanak eggyet. Elmulik a varázs :P
4.
4.
lesik20
#1: Te melyik világban élsz. Ha májusban adták volna ki akkor fél éven belül 2 Star Wars jött volna ki a Rouge-al eggyüt.

Szerinted a Disney Miért évenként adja ki a szuperhősős filmjeit és nem egyszere?
3.
3.
PaprikaJancsi
Jaj de sokára lesz még. :'(
1.
1.
Stranger
Nem azért nézték annyian, mert decemberben adták ki. Ezek tényleg nem értik, hogy a saját filmjük mitől ennyire sikeres? Melyik világban élnek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...