Ingyen tölthető az xboxos The Witcher 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 22.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkeztek a januári visszafelé kompatibilis Xbox 360-as játékok a Microsoft konzoljára, köztük a The Witcher 2: Assassins of Kingsszel, ami most ingyen tölthető, függetlenül attól, hogy megvolt-e már korábban, vagy nem.

Tíz új játékkal bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis címeinek listája. Immáron olyan előző generációs címek is játszhatóvá váltak az új masinán, mint a Skullgirls, a Sam & Max: Save the World és a Counter-Strike: GO.

Íme, a teljes lista:

  • Aegis Wing
  • Age of Booty
  • Counter-Strike: GO
  • Jeremy McGrath's Offroad
  • Sam & Max: Save the World
  • Skullgirls
  • Small Arms
  • Soulcalibur
  • Space Giraffe
  • The Witcher 2: Assassins of Kings


És most jön a lényeg: a CD Projekt RED ajánlataként limitált ideig ingyen tölthetjük Xbox 360-ra és immáron Xbox One-ra is a The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Editiont. Akinek tehát kimaradt volna Rívai Geralt előző kalandja, most pótolhatja a lemaradást.

31.
31.
Csoki80
#30: Érdemes angol felirattal játszani, már ha közben nyelvet akarsz tanulni.
Én a szavakat mondatokat ismerem nagyjából, de az angol kiejtéssel és hallással van egy kis problémám így viszont látom is, hogy mit mondanak...
30.
30.
Heldengeist
#28: Úgy írod, mintha szentségtörés lenne, ha valaki nem akar magyar feliratot, pedig a fordítások átlagos minőségét tekintve szerintem ésszerű elvárás, hogy ne legyünk rákényszerítve. Nem is beszélve, hogy kicsit kiszakít a nemzetközi játékosközösségből. Plusz főleg egy ilyen típusú játéknál egész tűrhető nyelvgyakorlat, ha valaki nem egy trehány fordítással játszik.
29.
29.
frankdelgado
28.
28.
frankdelgado
Úristen, magyar felirat! Ez eretnekség! Az oké, hogy átállítom angolra, de mi van ha egyszer véletlenül visszaállítodik magyarra? Annak beláthatalan következményei lennének....
27.
27.
kopic
#26: Ertem, koszi !
26.
26.
Heldengeist
#23: Megnéztem, alapból angol, de menüből állítható magyarra is.

#25: Az nem sokat ért volna, ha közben minden egyéb szöveg magyar marad.
25.
25.
Saby
#22: "Remélem nem magyar feliratos" ööööö Kikapcsolod? :D
23.
23.
kopic
#22: Magyar accal toltotted ?
22.
22.
Heldengeist
#21: Nem kell hozzá. Még nem indítottam el, remélem nem magyar feliratos.
21.
21.
kopic
Gold tagsag kell hozza ?
Meg ha Magyar piacterrol toltom akkor Magyar feliratos ?
20.
20.
konzolfanatik
18.
18.
respectpele10
17.
17.
BloodyDeath
Hát ez sehogy sem működik nálam. Se xboxone-rol, sem a store-ról, sem az internet böngészőből, se a ps4/ps/tv böngészőjéből, sem pc-ről, sem mobilról. Nem akarja oda adni. Na mindegy elöbb vagy útóbb helyre áll az egész, és akkor majd megveszem. De akkor is kell nekem ez a játék. Amugy csak egy kérdés. Ha esetleg megvenném dobozos verzióban. Mármint xbox360-s dobozos verzióban, és behelyezem a lemezt, akkor is fog működni? Vagy csak is úgy mint a ps3/ps4 esetében, hogy az elöző generációs játékokat csak égy futatja, hogy a store-ról veszed meg. A lemezes verzióval már nem boldogul.
15.
15.
BloodyDeath
#14: Na ezt így megpróbálom. Mert idáig egyből a keresőbe írtam be, hogy The Witcher 2 Aztán kidobta a Witcher-t, meg a 3-hoz két kiegészítőt. Rákatintottam a 2-re. Ki is írta, hogy ingyenes/free/kostenlos, de mikor a vásárlásra rákattintottam, akkor egy másik oldalra dobott, és azt írta, hogy ez még nincs besorolás alatt. Valamint azt, hogy ez a pakk nem tölthető le.
14.
14.
tasareo
#13: Xbxox oldaláról töltsd, és ne az one os játékok közül válaszd, hanem a 360 osból. Azt nem értem miért pont onnan, de sztem ezeket is csak idő kérdése, mikor javítják
13.
13.
BloodyDeath
Hát én próbáltam németen magyaron, és angolon is. Mindhárom helyen azt írja, hogy ez csak egy pakk. A letöltése nem engedélyezett. Úgy viselkedik, mintha egy dlc lenne az alap játék nélkül. Kicsit fura. ;(
12.
12.
godach
Nekem engedte. Valószínű, hogy így szakítok a hagyománnyal és a második résszel kezdek egy játékot. Befeszülve, a hálóba... ;)
11.
11.
tyba
Ha valaki nem tudja letölteni az probálja úgy hogy ami a cikkben van link arra rá kattint és a xb oldalán "megveszi" és onnan utána ha bekapcsoljátok az xbox-ot a játékok között ott kell lennie. Ja és nekem és nekem a lokalizáció United Kingdomra van állítva....ezt se árt át állítani ha nem kezdené letölteni a játékot a box.
10.
10.
BloodyDeath
Hát valamiért haragszik rám. Nem engedi letölteni. Se magyar, se a német store-ban. Túl szép is lett volna.
9.
9.
BloodyDeath
Azt a rohad....... Ez most komoly?? Asszem be kell izzítanom az xboxone-t. Kell ez a játék.
Nagyon durván kényezteti a rajongóit a Microsoft. Olyan címeket adgak az elmúlt hónapokban, hogy csak lestem. Lassan teli lesz a tárhely. Itt az idelye, hogy lassan félre rakjam a ps4-t, és ráizguljak az x-re. Noha nem azért van neken éves előfizetésem mind két konzolnál, hogy ingyen játékokat kapjak. Más oka van. De amit az elmúpt jó 1,5 évben művelt a ps4 ezen a téren, eléggé röhejessé teszi az egész brigádot. Na mindegy. Én szeretem mind két konzolomat, ps4-l sokkal többet játszom, de ritka mód hasznos a konkurencia gépe is. Az exlusivok végett mindenképp.
8.
8.
Edgar26
Ez nagyon korrekt a CD projekt részéről. Plusz gondolom azt várják tőle, hogy kicsit kedvet hozzanak a 3. részhez. Én már régóta cipelem a steam könyvtáramban, nem sikerült még vele játszani, de nem adom fel:)
7.
7.
anarchoid
PC-n a gog.com odaadta ingyen ;) es most megvan x360ra is ;)
6.
6.
respectpele10
Pedig tegnap mindenki írta, hogy nem lehet tölteni :D Akkor sorry
4.
4.
Heldengeist
#2: De az. Simán elkezdte letölteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...