Megijedt a következő Star Warstól az Avatar 2

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A héten jelentette be a Disney, hogy mégse 2017 májusában, hanem az év decemberében érkezik a következő számozott Star Wars. A hírre több stúdió is módosítani kényszerült megjelenési ütemtervét, köztük a FOX is.

A Disney a hét közepén erősítette meg, hogy az eredetileg 2017 májusára datált, következő számozott Star Wars-film kicsit késik, így követve - és látva - a tavalyi Az ébredő Erő példáját, áttolták a premiert 2017. december 15-re. Az új Star Wars-epizód megüresedett helyét a Karib-tenger kalózai ötödik részével tömi be a Disney.

A váratlan lépés a többi stúdiót is meglepte, így a Sony például alaposan megbolygatta korábbi ütemtervét. Az új Pókember-film például július 7-re költözött, de a Jumanji rebootja is új időpontot kapott, így azt sem 2017 karácsonyán, hanem sokkal előbb, 2017. július 28-án láthatjuk. 

Tegnap pedig az is biztossá vált, hogy a szintén jövő év karácsonyára időzített, aztán minden év karácsonyán új részekkel jelentkező Avatar második része is kihagyja a 2017-es ünnepi hónapot. A FOX indoklása szerint csak arról van szó, hogy nem az ütemterveknek megfelelően haladnak a munkálatok, és miután a Star Wars VIII amúgy is kemény ellenfélnek bizonyulna, inkább hagynak időt Cameronnak, hogy nyugodtan befejezze a filmet. Ez viszont azt is jelenti, hogy egyelőre az is bizonytalan, hogy mikorra lesz kész az Avatar 2.

16.
16.
Eddie Krueger
#13: De Jeff Goldblum lesz. A kettő közül nekem ő a "fontosabb".
14.
14.
Extol
Ha a következő SW is hasonló színvonalú lesz akkor kár emiatt módosítgatni más filmek megjelenését
11.
11.
Heldengeist
#7: 3D nelkül is eszméletlenül nézett ki. Ezzel csak az a baj, hogy a történet tényleg nem tud bevonzani egynél többször, az ilyen üres látványfilmek pedig csúnyán öregednek. Egyszer nagyot szólnak, de ha azt a CGI minőséget eléri az átlag, onnantól vége.
8.
8.
mestermagyar
1,5 év van addig, minek erről 20 hír?
7.
7.
Terawatt
#3: 3D hype miatt lett akkora film szerintem.
5.
5.
kopic
#3: Egyetertek az első mondattal.
4.
4.
Gumiember
Nem sok fimet tudok mondani amit kevésbé várok mint az Avatar-t! Alap hogy Star Wars!
3.
3.
PaprikaJancsi
Az Avatar első része sem volt nagy szám, egyszer nézős popcorn mozi. A második résznél még az új TNMT filmet is jobban várom.
2.
2.
szinkron
1.
1.
Az Avatar 2-t jobban varom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...