Pletyka: új Paper Mario Wii U-ra?

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 25.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden igaz, ma új játékot jelent be a Nintendo, egy megbízható informátor pedig már konkrétummal is tudott szolgálni. Emily Rogers több forrásból is azt hallotta, hogy az új Paper Mario készül, ráadásul Wii U-ra.

A múlt hét végén kapott szárnyra a pletyka, miszerint a Nintendo egy bejelentésre váró Wii U-s játékon dolgozik, amit leghamarabb ma, azaz hétfőn lepleznek le. Nos, egy megbízhatónak mondható bennfentes, Emily Rogers a Twitteren hintette el, hogy a kérdéses cím az új Paper Mario lesz, és ezt már öt forrás is megerősítette neki.

A fejlesztést az Intelligent Systems végzi, ami nem meglepetés, lévén a korábbi Paper Mario-részeken is ez a csapat dolgozott. A munkálatok már nagyon előrehaladottak: jelenleg a tesztelést és a lokalizálást végzik rajta.

Ha igazak a szóbeszédek, akkor a Paper Mario-sorozat végre Wii U-n is megveti a lábát. Remélhetőleg este már okosabbak leszünk.

6.
6.
Norbiii
Amúgy az exklúzívok terén nagyon erős a Wii U, és még a Paper Mario is. Wii-n játszottam vele, de nem vittem végig...
5.
5.
DON GONDOCS
http://gematsu.com/2016/01/great-detective-pikachu-announced-3ds?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
4.
4.
myrte
3ds-re már van Paper Mario, több is. A Jam most jelent meg a hónapban. Azt írták, hogy a tesztelés és lokalizációs fázisban van. Ergo WiiU-ra jön. Minek jöjjön pár hónap múlva mégegy a 3ds-re.
3.
3.
DON GONDOCS
Valószínű csak 3ds-re később NX-re fog megjelenni.
2.
2.
PaprikaJancsi
Egyszer nem játszottam Paper Mariot. Jó lenne ha jönne.
1.
1.
north
De jó is lenne! Várós cím :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...