Már meg sem lepődünk: csúszik a Mighty No. 9

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 25.
  • Csúszás
Link másolása
Keiji Inafune és csapata úgy döntött, harmadik alkalommal is elcsúsztatják a Mighty No. 9 megjelenését. Most ráadásul különösen fáj ez a bejelentés, mert a játék két hét múlva került volna boltokba...

A Mega Man szellemi örökösének szánt Mighty No. 9 február 12-én került volna boltokba a legutóbbi tervek szerint, azonban az imént Keiji Inafune egy kickstarteres posztban jelentette be, hogy el kell halasztaniuk a megjelenést. Jelen állás szerint valamikor tavasszal jöhet a játék.

Inafune szerint az online játékmódok, egész pontosan a matchmaking kapcsán futottak bele olyan problémákba, amelyek megoldása több időt igényel, mint amivel eredetileg számoltak. Egyrészt azért, mert a játék számos platformon tiszteletét teszi, és azokon egyesével kell javítgatni mindent, másrészt pedig azért, mert a matchmakinghez használt motor támogatása időközben megszűnt, így az összes változtatásról maguknak kell gondoskodniuk.

Inafune szerint "nincs mentségük" az újbóli csúszásra, és személyesen kért elnézést a rajongóktól. A Mighty No. 9 egyébként PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, Vitára és 3DS-re is megjelenik - azt nem tudni, hogy az egyébként is későbbre ígért kézikonzolos változatok végül mennyit csúsznak majd.

1.
1.
B-Shaggy
Szánalmas, már annyiszor halasztották ezt a botegyszerű stuffot, hogy az ember lassan azt hiszi, hogy nem egy sidescroller retro játék szépített változatát kapja meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...