Elnézést kért a Five Nights at Freddy's alkotója

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 25.
  • Hír
Link másolása
A Five Nights at Freddy's alkotója szédületes tempóban ontotta magából a játékokat az elmúlt másfél évben, és ezzel egészen addig nem akadt problémája, amíg bele nem vágott egy komolyabb projektbe.

Scott Cawthon öt Five Nights at Freddy's-játékot készített 17 hónap leforgása alatt, a legutóbbi projektje pedig a FNaF World volt. Habár a játék Cawthon jól ismert univerzumában játszódik, műfaját tekintve egy szerepjáték, és mint ilyen, összetettebb is, mint az úriember korábbi munkái.

Sokkal több időt azonban erre a játékra sem áldozott a fejlesztő, ami most megbosszulta magát: habár a Steamen alapvetően pozitívan értékelik a játékosok a 10 eurós produktumot, a leghasznosabb értékelések szerint a játék félkész, pénzkidobás, és több beígért funkció hiányzik belőle, más fícsörök pedig nem működnek megfelelően.

Cawthon igazat adott a háborgóknak, és egy posztban elnézést kért a rajongóktól. Mint mondta, egészen eddig sosem érezte úgy, hogy túl korán adná ki a játékait, és valóban, több beígért funkciót is kihagyott. A következő hetekben ezeket pótolni fogja, és már most is előrukkolt némi frissítéssel: immár van világtérkép a játékban, és a támadások leírása is bekerült a programba.

5.
5.
zsocc-nrg
Sose értettem ennek a játéksorozatnak a sikerét de végülis olyan baromságok mint a Goat Simulator is megtalálta a maga célközönségét tehát mindenre vannak vevők... Ez a mellékág viszont már a bevezető videók alapján egy olyan botrányosan amatőr igénytelenségnek tűnt hogy az nem igaz de ezek szerint vannak olyanok akiknek a sorozat nevével bármilyen szarkupacot el lehet adni...
4.
4.
Dreadlox
Csak szerintem szar ez az egész sorozat úgy ahogy van?
2.
2.
Chrysh
A jumpscare-s hangulat után egy ilyen borzadályt kiadni önmagában botrány, hátha még félkész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...