FNAF World Mobil, PC

Szerepjáték a Five Nights at Freddy's világán.
1461578450

Jön az új Five Nights at Freddy's-játék

Nem teljesen értjük Scott Cawthont, aki megígérte, hogy a Five Nights at Freddy's 4 lesz az utolsó horrorjátéka, aztán előállt egy online mellékággal. Most a fejlesztő honlapjára felkerült egy újabb árulkodó teaser kép.
1455382851

Újra megjelent az FNAF World, és ingyenes

Négy horrorjáték után Scott Cawthon úgy gondolta, ideje valami másba kezdeni, nevezetesen egy RPG-be. Nos, a Five Nights at Freddy's World félkészen jelent meg, el is távolították a Steamről. Most újra kapható, ráadásul ingyenes.
1453811400

Levették a Steamről az új Five Nights at Freddy'st

Új fejleményekkel szolgálhatunk a Five Nights at Freddy's World ügyében: a játék alkotója, Scott Cawthon tegnap úgy döntött, hogy leszedi a Steamről a munkáját, a korábbi vásárlóknak pedig visszautalja a pénzét.
1453739400

Elnézést kért a Five Nights at Freddy's alkotója

A Five Nights at Freddy's alkotója szédületes tempóban ontotta magából a játékokat az elmúlt másfél évben, és ezzel egészen addig nem akadt problémája, amíg bele nem vágott egy komolyabb projektbe.
1453460400

Megjelent a Five Nights at Freddy's World

Négy epizód után végre változott kicsit a Five Nights at Freddy's: ezúttal nem egy jump scare-re épülő horrorjátékot kapnak a rajongók, hanem egy klasszikus RPG-t játszhatnak végig a már megismert világ szereplőivel.
1452853800

Februárban jön a Five Nights at Freddy's World

Scott Cawthon buzgó szorgalommal készített el négy Five Nights at Freddy's-epizódot, hamarosan azonban egy RPG-mellékággal lep meg bennünket. Hogy mikor? Kiderül a kattintás után!
1442415629

RPG lesz az új Five Nights at Freddy's

Négy Five Nights at Freddy's jelent meg egy éven belül, és a sorozat alkotója, Scott Cawthon jól tudja, hogy egy ötödik hasonló alkotás már megfeküdné a rajongók gyomrát. Ezért újítani fog, örülünk?