Star Wars: Battlefront - hidegfront közeleg

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 26.
  • Teaser
Link másolása
Az Electronic Arts a Star Wars: Battlefront Twitter-oldalán jelentette be, hogy a mai nap folyamán valamit bejelentenek. A bejegyzés mellé csatolt kép alapján arra lehet következtetni, hogy a Hoth bolygóval kapcsolatos lesz a leleplezés.

Ha minden igaz, akkor még a héten megérkezik a Star Wars: Battlefront januári, ingyenes frissítése. Ugyan a korábbi szóbeszédek arról szóltak, hogy új kosztümök mellett egy vadonatúj, Tatooine-on játszódó helyszínt is kapunk, ezt később cáfolta a kiadó.

Valószínűleg nem véletlenül, a játék Twitter-oldalán publikált legutóbbi bejegyzés ugyanis egy, A Birodalom visszavágból kivágott jelenetfotót tartalmaz. Ezen Luke és Han látható, a Hoth-on. Miután a két, játékban is játszható hős a legnépszerűbbek közé tartozik, nem kizárt, hogy velük kapcsolatos tartalmi frissítés érkezik. De az is lehetséges, hogy a januári újdonságok egyike a Hoth egyik új helyszíne lesz. Bármit is jelentsen a fotó, jó eséllyel ma estére minden kiderül.

42.
42.
HunRaptor
#4: Thor Vath amit irt a 40-es komentben azzal egyet értek.Csak annyi fűznék még hozzá hogy nekem nagyon bejött a játék. Megjelenés napjától játszom vele majdnem minden nap. És 90%-ban csak az egy bizonyos játék móddal és még azt sem unom. És nem azért mert a többi 9 rossz hanem mert az az 1 jön be a legjobban. És ha kezdem megunni akkor még lesz bőven lehetőség benne. Az új tartalmakról ne is beszéljünk.És hogy nem játszanak már vele? Nevetséges. Nekem 5mp-nél többet sosem kell várni hogy találjon embereket és ez nem turzás. Szóval nekem bőven behozta az árát és még hol a vége.
41.
41.
roli33
#21: Pedig teljesen igaza van. Ha az ember kiad 20.000 Ft-ot egy játékért, és óriásit csalódik benne, az a legkevesebb, hogy ha már fórumozik, akkor leírja a tapasztalatait. Egyrészt mert valahol bosszantja a dolog, inkább vett volna mást helyette, másrészt meg hátha más nem esik ebbe a hibába.
25.
25.
JackBauer
#21: Szerintem ez csak vélemény, nem flém.
23.
23.
Caleon
18.
18.
Klaymen
Megjegyzem februárban lesz új Hoth pálya (survival és multi is) márciusban Endoron lesz új pálya és úgy survival, és még ezen felül valami amit nem mondanak még el.
15.
15.
Chrysh
#13: Ugyan miért ne lehetne értelmes véleményt szabni egy játékról a kipróbálása nélkül?
Mert ha tényleg nem lehet, akkor innentől kezdve az előzeteseknél meg a kiszivárgott videóknál mindenkinek kussban kéne lennie míg ki nem jön az adott program.
4.
4.
delphijos
Na itt van mi jön:

Tomorrow, we are adding more free content to the game for all Star Wars Battlefront players, including:

The Tatooine Survival map will now support the Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, and Heroes vs Villains multiplayer modes, and is called Raider Camp.
New Hoth-themed outfits for Luke Skywalker and Han Solo, both of which will be available to all fans when they play as these two iconic characters on the Hoth – these were unlocked by our players for completing our Heroes’ Holiday community mission last month.
We are giving players the ability to create Private Matches, which makes playing with friends even easier.
The introduction of Daily Challenges and Community Events. These are designed to rally the Community around certain goals and objectives, giving players the chance to earn credits and unlocks even faster. We'll have more news regarding Community Events and Daily Challenges in the days ahead.
And of course, we are also including some overall balancing tweaks to both weapons and multiplayer modes.

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/star-wars-battlefront-the-road-ahead?sf44079219=1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...