Halálcsillagos pályát kap a Star Wars: Battlefront

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 26.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE a közeljövőben érkező ingyenes frissítések tartalma mellett azt is elárulta, hogy milyen pályákat kapunk majd a Star Wars: Battlefronthoz, ha megvettük a játék szezonbérletét. Jön a Halálcsillag is!

A DICE az ígéreteinek megfelelően előrukkolt némi új információval a Star Wars: Battlefront közelgő frissítései kapcsán. A legérdekesebb talán, hogy kiderült, milyen új helyszíneket kapnak azok, akik megvásárolták az 50 dolláros szezon bérletet. Eszerint a következő kiegészítők érkeznek:

  • Outer Rim (2016 márciusa) - új sullusti pályákat kapunk és Jabba palotájába is eljuthatunk a Tatooine-on.
  • Bespin (2016 nyara) - az első új bolygó, ahol természetesen Felhőváros felé vesszük az irányt.
  • Death Star (2016 ősze) - igen, a Halálcsillag is bekerül a játékba.
  • Expansion Pack 4 (2017) eleje - az utolsó kiegészítőnek egyelőre a címét és a tartalmát sem tudtuk meg.


Ez persze csak egy erős vázlat, nem tudjuk még, hogy milyen új hősökkel, játékmódokkal és egyéb kiegészítőkkel bővül majd a játék. A DICE korábban 4-4 új karakterről és játékfajtáról beszélt.

Holnap továbbá ingyenes frissítés érkezik a játékhoz, amely a különböző hibajavítások mellett behozza a privát meccseket, a napi kihívásokat és a közösségi eseményeket is. Ezeken kívül a Tatooine Survival-pályája (Raider Camp) támogatni fogja a Blast, a Droid Run, a Drop Zone, a Hero Hunt és a Heroes vs. Villains módokat, míg Luke és Han Solo egy-egy új skint a Hoth-pályákhoz - ezekről láthattok képet fent.

A készítők februárra egy ingyenes Survival-pályát is ígérnek a Hothra, illetve egy nagyobb térkép is érkezik ugyanehhez a bolygóhoz; eközben a Turning Point elérhetővé válik az összes olyan pályán, amely támogatja a Walker Assault vagy a Supremacy módokat.

Márciusban a Tatooine kap egy (szintén ingyenes) Survival-pályát, míg a nagyobb játékmódok kedvelői egy új Endor-térképnek örülhetnek.

Köszi, delphijos!

13.
13.
PaprikaJancsi
Ez még így is nagyon sovány. Lehet volna belőlle egy jó játék, de a pénz beszél, és ez meg is látszik. Még szerencse, hogy volt 10 órás trial, hogy láthassam, hogy mennyire nincs benne tartalom.
12.
12.
strike19
#11: Tarkhin admirális,Imperial Royal Guard,Bossk fejvadász,
11.
11.
sleki666
Új hősökről is volt szó, azok vajon kik lesznek? Chewie-Yoda kombónak örülnék. Másik oldalra nem nagyon van tippem, ha csak az ős trilógiához ragaszkodnak.
Jabba palotájából, esetleg Mos Eisley kantinából, vagy fejvadászok közül lehetne szemezgetni. Mondjuk egy Darth Maul is durva lenne.
10.
10.
grash
az a baj ez egy olyan játék amit nem lehet megunni mondjuk kinek mi nekem nagyon bejön és nem csak azért mert star wars azért vannak ezek az időpontok a season passhoz mert ahogy eddig is részletesen kidolgozzák a pályákat nem megy egyik napról a másikra inkább legyen több idő de ne legyen összecsapott :)
9.
9.
exonic
Ezek mind szép és jóak, de nézzük csak a dátumokat... Miért kell ennyire elhúzni egy játékot? Annyi tartalom nem lesz bennük hogy visszahozzák azokat a játékosokat akik idő közben elunták, ilyen dátumok mellett nem... Kipróbáljuk az új pályákat, hősöket és játékmódokat, mindez 1-2 napot vesz igénybe és ismét megyünk vissza játszani Uncharteddal, Divisionnel vagy ki mivel...
8.
8.
exonic
Ezek mind szép és jóak, de nézzük csak a dátumokat... Miért kell ennyire elhúzni egy játékot? Annyi tartalom nem lesz bennük hogy visszahozzák azokat a játékosokat akik idő közben elunták, ilyen dátumok mellett nem... Kipróbáljuk az új pályákat, hősöket és játékmódokat, mindez 1-2 napot vesz igénybe és ismét megyünk vissza játszani Uncharteddal, Divisionnel vagy ki mivel...
6.
6.
mestermagyar
#5: Nem a vásárlót becsülik hanem a pénzt amit kapnak.


Szóval a jó eladással rendelkező platformokon mindenki kapja meg olcsón, a többi platform játékosai akik megvették meg menjenek a jó Kva anyjukba. A 4. sorig elég lett volna, arra az utolsó 3 trollkodásra nem lett volna szükség.
5.
5.
strike19
Köszönjük EA.
De most jöhetne még egy kis Season Pass zár csökkentés.
36 USD adnék érte maximum.
Remélem PS+ csinálnak valami jó akciót.
EA igazán megbecsülhetné a PS vásárlókat.Ezen a platformon adtak el a legtöbbet.
Xbox-on is eladtak volna még többet ha lett volna Bundle.
1.
1.
mestermagyar
Mennyi jobb s méltóbb fejlesztő és kiadó állhatna egy ilyen nagy cím mögött...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...