Bungie - 16 év után távozott az elnök

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 28.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Egyelőre tisztázatlan okok miatt, de tizenhat év után lemondott vezető posztjáról Harold Ryan, a Bungie most már korábbi elnöke. Helyét a korábbi COO, Pete Parsons veszi át.

Harold Ryan igazi régi motorosként, több mint másfél évtizeden át tartó közös munka után hagyja el a Bungie-t. Ryan még a cég első konzolos játéka, az Oni megjelenése előtt csatlakozott a később a Halo-sorozattal óriásit robbantó stúdióhoz, aminek végül 16 évig volt az elnöke. Lemondását egy blogbejegyzésben erősítette meg, utódja pedig a korábbi operatív igazgató, Pete Parsons lesz.

Egyelőre nem tudni, miért döntött így Ryan, de a Bungie által kiadott közleményben a cég megköszönte eddigi munkáját, majd arra is kitértek, hogy ez egy új kezdet és egy új kihívás is a stúdió számára. Az ideiglenes elnöknek kinevezett Parsons leszögezte, továbbra is azon fognak dolgozni, hogy a lehető legjobb minőségben szállítsanak játékokat és tartalmakat a Destinyhez. A volt COO egyébként szintén meghatározó alakja a Bungie-nak, hiszen 2002 óta dolgozik a cégnél, és korábban többek között a Halo-sorozat producereként dolgozott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...