This War of Mine - PC-re nem jön a Little Ones DLC?

Link másolása
Mától konzolokra is elérhető a lengyel 11 bit háborús-simsezős stratégiai játéka, a This War of Mine. Az Xbox One-os és PS4-es kiadás egy új, fontos DLC-t is tartalmaz, melyből azonban a PC-sek lehet, kimaradnak.

Ma jelent meg Xbox One-ra és PS4-re a This War of Mine, mely egy új DLC-t, a gyerekekkel operáló The Little Onest is tartalmazza. A játék PC-s változata még 2014 őszén jelent meg, így mondhatjuk, hogy a játéknak ez az ősplatformja, és ezen lett sikeres.

A fejlesztők azonban úgy tűnik, nem fogják elhozni PC-re az új kiegészítőt. Több játékos is kérdezte őket a témában, azonban mindig kitértek a válaszadás elől. Most, a megjelenés napján az Eurogamer kereste meg a 11 bit csapatát, azonban nem adtak most sem megnyugtató választ. Marek Ziemak, a csapat producere azt mondta, hogy szeretnék PC-re is elhozni a kiegészítőt, azonban egyelőre nincs rá kapacitásuk. Jelenleg épp a PC-s modding-eszközökön, valamint a konzolos változatok támogatásán dolgoznak.

Állítólag a csapat egy eddig be nem jelentett nagy projecten is szorgoskodik, mely hasonlóan komor és sötét lesz, mint a This War of Mine.

3.
3.
Miért is nem lepődök meg. Ezért vagyok büszke konzolos! :)
2.
2.
goblinfing
#1: Elég durva játék, nem is tudom de több játszás után nem is nagyon tudtam hozzányúlni annyira depresszios hangulata van.
1.
1.
csoki0619
Hangulatban (már ha lehet "hangulatról" beszélni) a játék nagyon erős! Annyira nyomasztó tud lenni, és közbe meg valamiért mégis szórakoztató és leköt. Aki játszott már vele, az tudhatja mekkora öröm kihúzni úgy egy hetet a játékban, h az éhségen kívűl más nagyobb gond nem történik(sérülés, depresszió, öngyilkosság stb.).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...