This War of Mine PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal egy civil szemszögéből élhetjük át a háború borzalmait. Üdv az ellenállásban!

Új cím bejelentésére készül a Frostpunk csapata, már kaptunk egy teasert is

Úgy tűnik, egy újabb kegyetlen, és valószínűleg szívszorító játékkal készül az 11 bit studios csapata. A lengyel stúdió egy iszonytató teaserrel és egy hasonlóan hátborzongató idézettel vezeti fel az alkotást.

Bejelentést teaselnek a Frostpunk alkotói

A Frostpunkot is jegyző 11 bit studios nem készült hírekkel az idei E3-ra, ehelyett egy teasert osztottak meg a rajongókkal, amely alapján augusztusban számíthatunk tőlük bejelentésre. Csekkoljátok!

Ajánlott olvasmány lesz a This War of Mine-ból

A This War of Mine mind a kasszáknál, mind a kritikusoknál jól szerepelt, a minap azonban újabb elismerésben részesültek a fejlesztők: a játék felkerült Lengyelország ajánlott olvasmányokat tartalmazó listájára.

This War of Mine - megérkezett a Final Cut

És vele együtt új karaktereket, küldetéseket és felújított látványvilágot is kapunk, szóval ha eddig kimaradt volna háborús túlélőjáték, akkor itt a tökéletes alkalom a bepótlására!

Ismét két játékot kapunk majd ingyen az Epictől

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a héten válik tölthetővé a This War of Mine és a Moonlighter, amit egy héttel később két igazán ütős, AAA-s játék fog váltani a For Honor és az Alan Wake képében.

Jövő héten két ingyenes játékot kapunk az Epictől

Menetrendszerűen futott be az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, amely egy hétig lesz elérhető, utána újabb ajándéknak örülhetünk. A csavar az, ezúttal két címet vágnak hozzánk.

This War of Mine - túl a 4,5 millión

A háború borzalmait lehengerlő egyediséggel bemutató alkotás hivatalosan is átlépte a 4,5 millió eladott példányszámot, és ezzel együtt több mint 500 ezer dollárt gyűjtött a War Child szervezet számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.

Ingyen játszható a héten a This War of Mine

Egy minden szempontból különleges címet próbálhattok ki most teljesen ingyen. A This War of Mine a hétköznapi civilek szemszögéből mutatja be a háború poklát. Az élmény szívszorító és hátborzongató, de ez teszi a játékot emlékezetessé.