Egy éven belül jöhet az új Mass Effect és Titanfall

Link másolása
Az EA nemrég megtartott pénzügyi konferenciáján megtudtuk, hogy nagyjából mikor játszhatunk majd az új játékaikkal. Jövő tavaszig megjelenik a Mass Effect: Andromeda, az új Titanfall és Battlefield is, de új Star Wars-címek is várhatóak.

Az EA pénzügyi konferenciáján az anyagiak mellett szerencsére a játékokról is szó volt. Kiderült például, hogy 2017 márciusáig meg fog jelenni az új Titanfall és az új Battlefield, valamint a Mass Effect: Andromeda is. Mivel a Titanfall és a Battlefield konkurensei lehetnek egymásnak, nagy eséllyel az egyik ősszel, míg a másik csak jövő tavasszal fog jönni.

Andrew Wilson, a vállalat CEO-ja már látta az új Titanfallt, és a "fantasztikus" szóval jellemezte. Valamint megerősítette azt is, hogy az EA továbbra is szoros kapcsolatot ápol a Respawn Entertainmenttel.

Blake Jorgensen, az EA pénzügyi főnöke az új Star Wars-játékokról is ejtett pár szót. Amikor a fizikai és digitális kiadások közötti különbségekről beszélt, azzal kezdte egy mondatát, hogy "amikor a következő Battlefrontot csináljuk...". Bár eddig is nyílt titok volt, de eszerint már tényleg tervben van a folytatás. Beszélt emellett a Jade Raymond közreműködésével készülő Star Wars-játékról is, melyről annyit mondott, hogy pár év múlva már megjelenthet.

10.
10.
Kobe24
#8: siman elkepzelheto :DDD
9.
9.
Engem a Titanfall 2 erdekelne, mert nincs boxom es a pc-m idosebb darab, szoval ha vegre multiplatform lenne csapathatnam...
8.
8.
Thor Vath
#6: De tényleg :D Szerintem ki van tapétázva szobája Battlefront poszterekkel és vastag piros filccel telefirkálva, hogy HALÁL! HALÁL! Star Wars figurák lógnak felakasztva és tűkkel teleszúrkálva de egyet minden naplementekor rituálisan le is fejez.
7.
7.
UncannyDante94
Titanfall 2 jöhet,ha már tartalmasabb lesz mint az 1. akk királyságos lesz ! ;) :P
5.
5.
Angelwing
minek is találnának ki új játékokat?! gondolom új skin és új pályák aztán ezen akarnak meggazdagodni. remélem nem sikerül meggazdagodniuk!
4.
4.
Codehook1337
One on akad jatekos titanfallba mondjuk multkor 1000ft volt :)
2.
2.
KeXxX
A Titanfall-ra kíváncsi leszek. Mit lehet azon még újítani..? Mindenesetre azt már tuti nem pc-re veszem, alig van 1000 játékos..
1.
1.
leviske
Nagyon remélem, hogy a ME:A az előzetesnek megfelelően a 2016-os ünnepekre kint lesz. BF5 és Titanfall nélkül jobban megvolnék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...