Ingyenes kampánnyal bővült a Grey Goo

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 1.
  • Letöltés
Link másolása
A tavalyi év egyik legjobban sikerült RTS-e ma egy ingyenes kampánnyal bővült, a bejelentésre még tegnap került sor a PAX South keretében. Amúgy ma jelent meg a Definitive Edition is.

Egy éve a Grey Goo alapkiadása pont azért volt életképes, mert tradicionális iskolát képviselő cím volt, és bebizonyította, hogy a StarCrafton kívül is van élet. A Petroglyph alkotását anno az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb RTS-ének kiáltottuk ki.

Ma, azaz február 1-jén élesedett a Descent of the Shroud DLC, amit teljesen ingyen tölthetünk le. A csomag egy frakcióval és kampánnyal bővíti a felhozatalt, a sztori az alapjáték vége után játszódik. A vadi új egységeket a multiban is bevethetjük.

Szintén ma jelent meg a Grey Goo Definitive Edition is, amit 30 dollárért vágnak hozzánk. A kiadás minden eddigi kiegészítőt tartalmaz, köztük az Emergence-et és a friss Descent of the Shroudot is.

1.
1.
Perseus84
Anno en kiprobaltam de a hangoktol majdnem agyhalalt kaptam. Nagyon irritalo volt h minden 2 masodpercben ugyanazt mindha mikor egyseget gyartok.
Remelem lesz egy elfogadhato aron mert mar ki vagyok ehezve egy jo RTS-re a SC-on kivul
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...