Grey Goo PC

Valós idejű stratégiai játék a Petroglyph-től.
Típus: RTS, Sci-Fi

Ingyenes kampánnyal bővült a Grey Goo

A tavalyi év egyik legjobban sikerült RTS-e ma egy ingyenes kampánnyal bővült, a bejelentésre még tegnap került sor a PAX South keretében. Amúgy ma jelent meg a Definitive Edition is.

Ingyen játszható a Chivalry és a Grey Goo

A hétvégén két játék próbálható ki a Steamen: az első a Chivalry: Medieval Warfare, amely egy multiplayerre kihegyezett középkori akciójáték, a másik a Grey Goo, aminek az RTS-ek szerelmesei örülnek majd.

Grey Goo teszt

Az elmúlt években nem örülhettünk túl sok RTS megjelenésének. A kihalófélben lévő zsánert a StarCraft se feltétlenül tudja életben tartani, így mindenképpen szükségünk van olyan próbálkozásokra, mint a Grey Goo.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, pár hét szünet után végre jön is valami értékelhető játék, és bár az igazi megjelenési dömping a hónap végén kezdődik, már most is találhatsz olyan címet, ami a fogadra való.

Launch traileren a Grey Goo

Kevesebb mint egy hét van hátra a Petroglyph Games által készített RTS megjelenéséig. A volt westwoodosokból verbuvált csapatnak már van tapasztalata a témában, így érdemes lehet ránézni a játékra legalább a trailer erejéig.

Januárban érkezik a Grey Goo

Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph Games új sci-fi RTS-t készít, amelyről legutóbb a júniusi E3-on hallottunk. Noha a srácok az év végére ígérték a Grey Goo-t, csak januárban teszi tiszteletét PC-n.

E3 2014: Grey Goo - gameplay pillanatok

Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph egy hagyományos sci-fi stratégiát készít Grey Goo címmel. Három frakció, bázisépítés és okos mesterséges intelligencia vár ránk. Végre mozgásban is megcsodálhatjuk.

Grey Goo - új RTS az egykori westwoodosoktól

Új stratégia fejlesztésébe kezdett a Petroglyph, a Grey Goo nemcsak látványosnak ígérkezik, de a mesterséges intelligenciája is jó lesz - tanul a támadásaidból, és azok alapján alakítja majd ki a sajátjait.