Frissítve: Készül az új LEGO Star Wars

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 2.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden igaz, ma délután jelentette volna be a Warner Bros., hogy jön a következő LEGO Star Wars. A játék nem meglepő módon a The Force Awakens alapján készül, de exkluzív jeleneteket is tartogat majd.

Megint az Xbox.com szivárogtatott, a konzol hivatalos weboldalára idő előtt került ki (és még mindig elérhető) a LEGO Star Wars: The Force Awakens adatlapja. A játékot délután 3 órakor jelentette volna be a Warner Bros., ha minden igaz.

A Traveller's Tales ezzel "visszatér a gyökerekhez", az első LEGO Star Wars - amely a Star Wars előzménytrilógiáját dolgozta fel - volt az első LEGO-játéka, és ezzel teremtette meg azt a koncepciót, amire a mai napig építkezik, ha egy új építőkockás kalandon szorgoskodik. A LEGO Star Wars eddig három részt tudhatott maga mögött.

A The Force Awakens értelemszerűen a legutóbbi filmet veszi alapul, irányíthatjuk majd benne Reyt, Finnt, Poe Dameront, Han Solót, Kylo Rent és még BB-8-et is. A játék ezek mellett exkluzív tartalmat is kínál, így olyan jeleneteket is végigjátszhatunk majd, amelyek A Jedi visszatér és Az ébredő Erő történései között játszódnak.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens június 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, Vitára, Xbox One-ra, Xbox  360-ra, Wii U-ra és 3DS-re. Fent láthatjátok az első teasert (remélhetőleg elérhető lesz még egy darabig a YouTube-on), és néhány képet is tudunk mutatni, ezeket a galériánkban találjátok - katt a fenti képre.

Spoiler! Már azt is tudjuk, mi jön ezután?

Talán. A LEGO Marvel's Avengers is kapott stáblista utáni teasert, ebben pedig Thanos látható, aki épp Star-Lord walkmanjét hallgatja. Miután a Guardians of the Galaxy csapata hiányzik a legutóbbi szuperhősös játékból, könnyen elképzelhető, hogy a későbbiekben (talán az új film érkezésével párhuzamosan) ők is megkapják a maguk epizódját.

Update! Időközben hivatalosan is bemutatkozott a játék. Ennek megfelelően kaptunk egy bemutatkozó trailert, illetve új képeket is. 

13.
13.
dante92
A 3. részt ki sem próbáltam és nem is akarom. Az első részével sokat játszottam, a másodikkal is elvoltam, de a Lego Star Wars-on kívül egy Lego játék se izgatott.
Ennek viszont most kifejezetten örülök, mivel a 7. filmel csak a Disney Infinite 3.0 foglalkozott, de azt nem akarom megvenni 25k-ért.
Az előzetese pedig király :D
12.
12.
Füge
A BB on Board matrica kifejezetten fájt az első videóban. :D
11.
11.
markoci555
Meg kellene várniuk még 2 részt és egy normális star wars lego-t kiadni, olyat mint az első, nem mint a f*s 3-as rész...
10.
10.
Futu-Retro
Én leginkább a gagyi kézikonzolos változatokon szoktam kiakadni. Milyen jó is volt, amikor a Lego Indy, SW, Batman játékok PSP-n ugyanazok voltak, mint PS2-n, aztán jött a Lego HP és onnantól a színvonal meredeken ívelt lefelé. Kész vicc, hogy a JP-ot Vitán 5 óra alatt végigvittem, pedig az 4 film történetét foglalja össze.
9.
9.
Grabowsky30+
Csodálkozik ezen bárki is? Én azon csodálkoztam volna ha nem lesz belőle Legós SW! Tök egyet tudok érteni a B-Shaggy-val, ezek a Lego játékok tök jópofák voltak/lennének ha nem a 150. ugyan olyan Legós játék jelenne meg máshogy kiszínezve! Talán a Batman-eket (főleg a 2-t) tudom belőlük kiemelni azok picit mások, de amik konkrét filmeket dolgoznak fel borzalom unalmasak és egysíkúak!
8.
8.
PaprikaJancsi
Az a szánalmas, hogy nyugodtan kinézhetne úgy a játék, mint a trailerben. Persze akkor dolgozni is kéne vele. De azért várom, hogy legyen végre egy olyan Lego játék, amiben van kör alakú tárgy, és nem minden négyzetes, mint a Ps2-es korszakban.
7.
7.
roli33
Nem, nem! Nem kell se ez, se a Battlefront, JÓ Star Wars játékokat várunk! Igazi SW játékot! Értem én hogy gyerekek, meg profit, de akkor is! Nemár! Legalább trilógiában adnák ki, vagy legalább megvárták volna a Rogue One-t, hogy tartalom is legyen benne. De hát persze, valahol várható volt, hogy évente kapjuk mostmár a Lego SW címeket is.
6.
6.
B-Shaggy
#5: Besírsz, de rendesen nekem is ez volt az első gondolatom :D
5.
5.
strike19
#3: "a karakterek közötti különbségeket nem tudom"
Pl: lesz egy ajtó amin rajta lesz a rohamosztagos embléma és finn liheg kettőt és fölkapja a sisakot és bebír menni az ajtón. És már meg is van a speciális képessége.
Vagy rassz alapján csak fekete legó ember mehet be.
4.
4.
#3: Igen komolyan összefoglaltad, teljesen egyetértek a véleményeddel!
3.
3.
B-Shaggy
#2: Biztos lehetsz benne, hogy teljes árú játék lesz, a kampányt meg már megint telerakják ilyen töltelék szarokkal, hogy ó ne beomlott előttünk az ajtó, verjünk szét mindent a hatvannyolcadik alkalomra is a pályán, nehogy azt mondhassuk, hogy másfél óráig játszottuk ezt a fost.

Ha a hétvégén nem játszottam volna az új résszel, az Avengers-szel, most szépen továbbgörgetnék, de most jöttem rá, hogy a TT kezd olyan szinten elkurvulni, hogy most már könyörgök a kisgyerekes ismerősöknek, hogy meg ne vegyék a játékaikat, torrentezzék le a francba, tudod ki ad nekik pénzt.

Egy pár hete egy legós poszt alatt még én írogattam, hogy ne oltsátok már a legót, hogy folyton ugyanolyan játékokkal jönnek, mert elmesélnek egy király, aranyos történetet, ismerős karakterekkel, és coopban fun végigmenni rajta. Most az Avengers után kicsit elgondolkoztam, ugyanis pont nemrég toltuk ki majdnem mindet:

- LEGO Indiana Jones 2: Kisebb módosításokkal, + az utolsó cink filmmel az első gém.
- LEGO Lord Of The Rings: Talán a legrövidebb sztorimód, ami úgy van megcsinálva, hogy végigmész a pálya egy részén, aztán bevág teljesen más karakterekkel, teljesen más helyekre, de konkrétan csak 1-2 percig vagy ott, ennek aztán sok értelme volt. Ja, és Samun, Gimlin és Legolason kívül kb senkit nem kell használni, a Frodós részeknél aki éppen Frodóval volt bement világítani a sötétbe, de ezen kívül semmi haszna nem volt.
- LEGO The Hobbit: Még a 3. film el sem készült, úgy jelentették be, gondolták majd DLC-ként kiadják azt, hát nem lett belőle semmi, hála istennek. A játék amúgy olyan mint a film, a törpöknek semmi karaktere, semmi haszna.
- LEGO Dimensions: Toys-to-life üzletmodell, amúgy nem próbáltam, de játékmenet alapján ez sem ér majd többet két forintnál.
- LEGO Marvel's Avengers: Kezdjük ott, hogy mindenhol olvasom, hogy full bugosan adták ki, a controlst nem képes megjegyezni, 3-4 óra játék után a mentésnek is búcsút mondhattunk, nem egyszer akadtak be bossok hülye helyre, hogy alig lehetett velük bármit kezdeni. A játékmenete követi a Gyűrűk Ura modellt, sok pályánál a map 90%-ában az egyik playernek semmi dolga.

Egyébként kb a LEGO Star Wars 2 óta valahányszor karaktert szeretnénk cserélni, amikor csak 2 elérhető karakter van, ki kell lépni az egyik játékosnak, a másik vált, és akkor jöhet vissza aki kilépett. Nem értem, hogy hová tűnt az egyszerre megnyomott váltás. A splitscreen indokolatlanul ostobán viselkedik, értem én, hogy kellett valami megoldás rá, hogy ne az legyen, hogy nem lehet egymás nélkül továbbmenni, de sokszor már majdnem egymás mellett állunk, és még mindig szétosztja a képet... +1, bár ez nekem nem okozott sose gondot, és gondolom nekik elég sok + munkába telne megcsinálni, amit én inkább a tartalomba fektetnék, de egy csomó oldalon valahányszor kijön egy LEGO játék, a tesztekben megemlítik az online coop hiányát. Ezzel 2009 óta nem akartak semmit kezdeni? Oks :)

És most megint, kijött Decemberben a film, amiben alig történt valami, a karakterek közötti különbségeket nem tudom, hogy fogják megoldani, a kampányt az említett mindig minden szétesik, építsük újra" -modellen kívül nem tudom, mivel tudnák széthúzni. És most vagy DLC-ként, vagy teljes árú játékként ki fogják majd adni a másik két részt, és lefogadom, hogy a spinoffokat is meg akarják csinálni. Remélem belebuknak úgy, ahogy vannak, és hogy sok oldal fogja szétoltani őket emiatt. Nekem mostantól instatorrentek a LEGO játékok.
2.
2.
Effecta
Most komolyan? Egy éphogy elkezdett trilogia felvezetőjét akarják berakni teljes értékű játéknak, ami épphogy pár akcióval rendelkezik? Ahol még semmi sem teljesedett ki? Főleg úgy, hogy korábban egy LEGO játék egy trilogiát tett ki egy filmből? Ha nem lesz teljes áron, akkor talán elfogadható, és akkor filmenként jön ki az új rész, de 2-3 órás kampánnyal játékot kiadni 2-3 évente erős bukfenc szerintem.
1.
1.
petymeg2033
Én amúgy szeretem ezeket a LEGO játékokat, és nem irigylem a profitot a fejlesztő/kiadó cégektől, de jelen esetben az kicsit visszás, hogy anno trilógiánként volt játék, most meg majd jön filmenként.

(úgy látszik, mégiscsak irigylem tőlük a profitot...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...