LEGO Star Wars: The Force Awakens 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A negyedik LEGO Star Wars, amely az új Star Wars-filmet veszi alapul.
Típus:

Már készül az új LEGO Star Wars?

Az új Star Wars-trilógia két epizódját még nem játékosították meg, így teljesen hihetőnek tűnik a hír, miszerint vadiúj LEGO Star Wars készül a Warner háza táján. Az egyik hangmérnök szólta el magát a Star Wars Celebrationön.

Brit toplista: rekorddal indított a FIFA 17

Múlt héten boltokba került a FIFA 17, amely annak rendje és módja szerint letarolta a szigetország eladási listáját. A sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta a széria legújabb iterációja, amivel totálisan földbe döngölte a PES 2017-et.

Brit toplista: megőrizte elsőségét az Overwatch

A Blizzard shootere a múlt héten sem talált legyőzőre, miközben az F1 2016 felkapaszkodott a dobogó második fokára, annak ellenére, hogy most kevesebb példányt adtak el belőle. Az új Deus Ex a harmadik helyre csúszott vissza.

Amerikai toplista: gyengén sikerült a július

Habár az NPD Group már lelőtte a poént, és idő előtt kihirdette a konzolverseny részeredményét, a teljes összefoglalót csak most tette közzé az amerikai játékpiac júliusi teljesítményéről.

Brit toplista: az első rajtkockából indított az F1 2016

Múlt héten kigurult a boxból a Codemasters készítette új Formula 1-rész, az F1 2016. Az első heti versenyt meg is nyerte a száguldó cirkusz hivatalos játéka, azonnal az első helyen nyitott a program.

Brit toplista: visszatért a GTA V

Véget ért a LEGO Star Wars: The Force Awakens dominanciája, hogy átadja a helyet egy régi ismerősnek, a Grand Theft Auto V-nek. Új játék nincs a listán, de jól fogyott a The Division és a Rainbow Six: Siege.

Brit toplista: senki sem bír el a LEGO-val

Töretlen a LEGO Star Wars: The Force Awakens sikere, az új játék már egy ligában játszik az eddigi csúcstartóval, a LEGO Batman 2-vel. Ha jövő héten is összejön az aranyérem, az rekordot jelent.

Brit toplista: a LEGO Star Wars nem talál legyőzőre

Egy hónapja uralja a szigetországi eladási listákat a LEGO Star Wars: The Force Awakens, mögötte azonban így is volt egy kis mozgolódás. A Pokémon Go pedig más Pokémon-játékok eladásaira is jótékonyan hatott.

Amerikai toplista: nagyon hiányzott a Batman

Alaposan visszaesett az amerikai játékpiac forgalma júniusban, az NPD Group szerint ebben komoly szerepet játszott, hogy most nem volt olyan kaliberű megjelenés, mint amilyen tavaly a Batman: Arkham Knighté volt.

Brit toplista: még mindig tart a LEGO-uralom

Az Amazon Prime Day alaposan megkutyulta a brit játékeladási toplista helyezéseit, de a LEGO Star Wars: The Force Awakens uralmát nem veszélyeztette semmi. Lássuk a húsz legkeresettebb címet!