Ingyenesen tölthető a Need for Speed: Most Wanted

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 2.
  • Akció
Link másolása
Frissült az Origin On the House akciója, amelynek keretében a Criterion-féle Need for Speed: Most Wantedet töltetitek le ingyen. Ezzel párhuzamosan az xboxos EA Access széfje is új játékkal bővült.

A Jade Empire után a Need for Speed: Most Wantedet tölthetitek le az Origin On the House akciója keretében. A dologban semmi trükk nincs, csinálsz egy Origin-fiókot (ha még nincs), és már töltheted is a játékot. Érdemes persze sietni, az EA sosem közli előre, hogy mikor cseréli az akciós címet.

Ezzel párhuzamosan az xboxos EA Access is új "ingyenes" játékot kapott, a Super Bowlra készülődve remek hír, hogy a Madden NFL 16-tal is korlátlanul játszhatnak azok, akik előfizetnek az Electronic Arts havi 5 dollárba kerülő (és most már PC-n is elérhető) szolgáltatására.

27.
27.
Simonus18
#24: Nem is egy komment szól arról hogy megvették, és nem tetszett nekik, még anno, mivel nem most aktuális a gém, hanem már pár éve az volt ^^ agyő
26.
26.
drat576
#24: Nem az ellen vagyunk, hogy ingyen adják. Magáról a játékról beszélgetünk. Bírom az ilyen embereket akiknek még az adott szituáció mibenléte se jut el az agyáig, de biztos mindenki más hülye, csak ő nem.
25.
25.
DON GONDOCS
VÉLETLEn? aligha
https://store.playstation.com/#!/en-hu/ea/cid=STORE-MSF75508-EAGAMESPS3?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=psn%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Hungary&EMCID=GM300000_store
24.
24.
Ingyen van ne sírjon a szátok.
Akinek nem tetszik nem játszik vele akinek meg tetszik játszik ennyi. 23 kommentből 3 értelmes. A többi sír mint a dedosok az oviban. :-D
23.
23.
Stack
Bennem teljesen az volt hogy ez az eredeti 2005-ös verzió, amikor még Rockport-ban kell megmászni a 15-ös ranglétrát hogy visszaszerezzük a BMW-t.
Akkor ez már egy másik rész....
Kicsit le vagyok maradva :)
22.
22.
Dreadlox
#21: Az a baj hogy nem csináltak semmit XD Na jó előguberálták a kocsimondelleket, meg befostak alá egy Muse playlistet 1-2 kakuktojással. De 1:1-ben Burnout Paradise XD
21.
21.
drat576
#19: Tavaly én is gondoltam rá hogy előveszem, de nem támogat 16:9-es képarányt. Pedig régen mennyit játszottam vele. Ez a Criterionos dolog meg minősíthetetlen, még egy új nevet sem tudtak kitalálni. Persze csináljunk valami szart, majd rárakjuk hogy most wanted és viszik is mint a cukrot.
20.
20.
Codehook1337
#15: Nekem is van ea acces oneon igy relativ ingyen van mar nekem :D
19.
19.
Dreadlox
Gyáh, emlékszem hogy istenítették ezt a szarkupacot. Most kipróbáltam, mert megtehettem volna a jó öreg kalóz módon, de annyit nem ért a szemembe a kritikák után h lemarjam. Most ez kipróbáltam. Hát jól tettem hogy kimaradt az életemből. A Criterion maradjon Burnoutnál, bár az is hót unalmas pár menet után. De ez még a Burnout színvonalát se súrolja. Fogták az összes Burnout kontentet (kivéve a karambólt) és belefosták egy NFS bugyiba. Ami nem lenne baj, ha lenne a kormányzásnak reakcióideje XD Na jó, fizunál megveszem az igazi Most Wantedet, rácsapok valami textura módot aztán azzal játszok tovább. Mert abban még volt kontent.
18.
18.
Simonus18
Hot pursuit remake jó volt ... ám ez ... húztam a számat már amikor elkezdődött a gém.
17.
17.
Thor Vath
#13: A 16 a tavalyi, mindig egy évre előre számoznak, nemsokára jön a 17.
16.
16.
Dízel
Ez a rész egy akkora nagy trágya domb volt, hogy ezt nem lehet játéknak nevezni. Se story, se játékélmény (autók irányitása) fizika teljes hiánya, és most nem szimulátori szinteken gondolkozok, az arcadot sem súrolja. ez a rész a legmocskosabb szarok egyike. felraktam és letöröltem anno mikor megvettem. Nem véletlen hogy ingyen adják.
15.
15.
drat576
#13: Én csak Öcsémtől tudom, neki van XO-ja. Addig játszhatsz ezekkel "ingyen" amíg az Access része vagy. Mármint leadod minden hónapban az árát (ami mondjuk nem vészes, és nem csak az eddigieket tarthatod meg hanem mindig jön valami új. Viszont azon nyomban hogy már nem fizetsz havonta, az így megszerzett játékok egyikét sem használhatod)

A mostani Most Wantedes dolog meg más, az EA szokott néha ajándékba adni játékokat, általában nem túl jól fogyó vagy régi címeket.
14.
14.
JackBauer
#13: Nem ingyen adják, perkálják a havidíjat.
13.
13.
Codehook1337
Nfl ennyire nem megy, hogy ingyen adjak az ideit??? Tenyleg nem tudom csak kerdem nem kell lehurrogni... egyebkent ez a most wanted csak en emlekszem ugy, hogy iranyithatatlan??? :D
11.
11.
Gombi90
#9: Igaz, alcímet nem néztem.
10.
10.
Scofield007
#2: Mi az origin account neved? :D
9.
9.
godach
#8: Ott van, hogy a Criterion féle.
8.
8.
Gombi90
Címbe beírhattátok volna, hogy a 2012-es verzióról van szó, így egy kicsit félrevezető.
7.
7.
drat576
Én ezt anno kipróbáltam, nekem ez ingyen se kell, pedig használok Origint.
6.
6.
joshfeed
5.
5.
markoci555
Régebben nyomtam a most wanted-et, mint az underground 2-őt, viszont a MW-et vagy 4x kivittem már.
Valamikor ki kéne játszani a Carbonnal együtt, nekem az volt az utolsó nfs ami még tetszett.
3.
3.
JackBauer
#1: Gondolom köze van ehhez:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...