100 ezer felett a The Witness, jöhet az Xbox-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 3.
  • Biznisz
Link másolása
Jonathan Blow szerint remekül fogy a The Witness, a játék pedig egy hét alatt több pénzt hozott, mint az első játéka, a Braid. Nem meglepő, hogy további verziókat is tervbe vett a csapat, tényleg jöhet az Xbox One-verzió.

A The Witness január 26. óta kapható PC-n és PS4-en, azóta pedig több mint 100 ezer példány fogyott belőle, és valamivel több mint 5 millió dollárt hozott a készítőknek. A játék mögött álló csapat vezetője, Jonathan Blow nem mondhatta ugyan meg, hogy melyik verzió teljesített jobban, azt ugyanakkor leszögezte, hogy egyik sem megy látványosan szebben a másiknál.

Blow korábban már megemlítette, hogy a The Witness egyhetes forgalma lepipálja a Braid egyéves bevételeit, amire persze ráfoghattuk, hogy utóbbi csak egy platformra jelent meg, ráadásul lényegesen olcsóbb volt, 40 dollár helyett mindössze 15 dollárt kóstált. Most azonban kiderült, hogy felesleges kifogásokat keresnünk: a The Witness platformonként is veri a Braidet, ráadásul darabszámban is.

A 5 millió dollár ugyan még nem fedezi minden költségüket (ebből ugye jutalékot kapnak az üzletek, és adót is kell fizetni belőle), viszont biztosak benne, hogy előbb-utóbb nyereséghez juthatnak. Ennek megfelelően már el is kezdtek azon agyalni, hogy esetleg más platformokra is megjelenjen a játék, szóba jött az iOS-es, az androidos, az Xbox One-os és a maces változat is.

Mondjuk az iOS-es változaton nem lepődtünk meg, hiszen eredetileg erre a platformra is bejelentették a The Witnesst, és nemrég az Xbox One-változatra is találtunk bizonyítékot.

5.
5.
kamgecam
#4: Köszönöm kedves tőled!
Egyébként igazad van változok én is, meg tervezek beszerezni egy One-t a Gears 4 miatt is illetve a Rare új játéka nagyon érdekel! Na meg ott van a Quantum Break és van egy olyan érzésem hogy messze jobb lesz mint azt sokan gondolnák.(és általában bejönnek ezek azintuitív megérzések) :)
4.
4.
zozo76hun
#1: komolyan mondom kezdek egyre jobban csalodni benned pozitivan! korabban le sem lehetett allitani hogy a ps4 igy meg a ps4 ugy, mostmeg mar egyre inkabb egy ilyen kozossegi konzol (mindegy mid van) csoport szeru hozzaszolasaid szuletnek. csak igy tovabb... :) ;)
3.
3.
kamgecam
#2: Hát ha még szereted is a fejtörõket, nem kérdés .Bele fogsz szeretni.Több órányi játékidõ miatt is megéri, visszont ha vársz biztos lesz egy jó kis leárazás ps4-en. A ign.hu tesztjét olvasd el,sokat fog segíteni.
2.
2.
giga321
Gondolkoztam, hogy megvegyem mert nagyon tetszik a grafikai stílusa és a színek játéka hasonlít a no Man's sky-hoz. 11 ezret megér? Szeretem a fejtörõket.
1.
1.
kamgecam
Jöjjön csak, igazi mestermû.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...