Nekünk még várnunk kell a Nintendo első appjára

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy márciusban rajtol majd el az első mobilalkalmazása, a Miitomo. A rossz hír azonban az, hogy első körben Magyarországról még nem lesz hozzáférhető a program.

Márciusban rajtol el a Nintendo első mobilalkalmazása, a Miitomo, amely egy "játékos" csevegőapp lesz a Mii figurákkal a főszerepben. Február 17-től már elő is lehet regisztrálni a programra, ami elvileg lehetővé teszi, hogy elsők között férjünk hozzá, a rossz hír azonban az, hogy a Miitomo először csak 16 országban debütál, és ezek között nincs ott Magyarország.

Csakugyan márciusban mutatkozik be a Nintendo új hűségprogramja, a My Nintendo is, ami viszont már nálunk is használható lesz. A My Nintendo váltja a Club Nintendót, a lényege pedig az, hogy a nintendós vásárlásainkért, illetve a folyamatos játékunkért mindenféle ajándékot, bónusztartalmat és kedvezményt kapunk majd. A Miitomo például támogatni is fogja, az előregisztrálók jutalomra számíthatnak.

A My Nintendo már kihasználja a Nintendo Account adta lehetőségeket is. Az új fiókrendszer lényege, hogy belecsatornázhatjuk a Nintendo Network ID-nkat, az e-mail címünket, illetve a közösségi oldalakon használt accountjainkat, így egyetlen nagy, platformfüggetlen hozzáférést hozhatunk létre.

A Nintendo egyébként 2017 márciusáig öt mobilos fejlesztést dob majd piacra, a cég a befektetőknek már azt is elárulta, hogy a második címe egy jól ismert karakterét főszerepelteti.

2.
2.
north
Nem hangzik rosszul :D Valahol a Tomodachi Life-ra emlékeztet :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...