Új második világháborús FPS a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután mindenki megunta a második világháborús lövöldéket, a modern hadviselésre építő FPS-ek terjedtek el. Most azonban, hogy már a csapból is ezek folynak, visszavágyunk a múltba.

Így megy ez, és így vannak ezzel a játékfejlesztők is: a Pneuma: Breath of Life mögött álló Deco Digital és Bevel Studios egyesüléséből jött létre a Bulkhead Interactive, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy multiplayer-orientált FPS keretei között megidézze a Medal of Honor és a második világháborús Call of Dutyk hangulatát és játékélményét.

A Battalion 1944 bejelentéséhez mellékelt videón egyértelműen érezhető az elszántságuk, hiszen még Call of Dutyznak is picit a kamerák előtt, de a játék fícsörlistája is arra van kihegyezve, hogy mindenkiben, aki játszott valaha a legnépszerűbb második világháborús lövöldékkel, megmozdítson valamit.

Túlgondolt játékelemek helyett itt Carentan és Bastogne neve, illetve a Kar98 és az M1 Garand a hívószó, annál is inkább, mert a srácok maximálisan sallangmentes lövöldözést ígérnek, ahol csak és kizárólag a skill számít, semmi más. A fejlődési rendszer is ezt támasztja alá, itt a szintlépkedéssel csak a testreszabási lehetőségeink bővülnek, azok viszont nagyon, hiszen még arra is lehetőségünk lesz, hogy belekarcoljunk valami tetszőlegeset a puskatusba.

Az Unreal Engine 4-et használó FPS 2017 májusában jelenhet meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ha minden jól megy. A fejlesztők a Kickstarteren gyűjtenek a munkálatokra, és bár a kampány még csak most indult, nem tűnik lehetetlennek a 100 ezer fontos cél elérése. A Bulkhead egyébként saját maga is fektet pénzt a projektbe, így az összegyűjtött összegen kívül további 100 ezer fontból gazdálkodhatnak.

Köszi, atesz89!

83.
83.
Hofi3
Én nem untam meg a modern hadviselésre épülő FPS-eket, mert én leragadtam a II. Világháborúsaknál és amióta csak ezek vannak, szerencsésen egyet se néztem meg! :-P
82.
82.
LucyFerr
81.
81.
LucyFerr
Az a baj ezekkel a multikkal, hogy tele van csalókkal! Ha valaki tök béna a játékhoz mindjárt letölt egy walhack-et meg egy aimbotot és királynak érzi magát. Agyonmodolják a játékot, lebutítják a grafikát, letiltják az efekteket, olyan grafikai szinten játszanak mint a C64 korszakban. Ezek aztán fennen hangoztatják mekkora "ászok"! Pedig szerintem mindegyik agy ÓRIÁSI LUZER, csak itt és csak így tudnak sikerélményt szerezni. Olyan multinak örülnék már nagyon amiben ezt mind ki tudnák küszöbölni. A másik véglet mint a WoT, a szerver dönti el a csaták kimenetelét. Lehetsz akármilyen jó, ha nem veled van az "RNG" semmi se jön össze, és lehetsz akármilyen szar játékos, Te vagy a nyerő.
79.
79.
DON GONDOCS
Melyik is volt az utolsó WWs fps Enemy Front? Mondjuk nekem nem hiányoznak, de ha az csak jó ha bővül választék.
77.
77.
Tr4nCe
Van ebben potenciál. Drukkolok nekik, hogy egy jó multis anyagot tegyenek le az asztalra. Régen is imádtam KAR-98-al mászkálni, kivéve ha mellé ment az első golyó. :D Szerencsére nem sokszor volt. :P
76.
76.
Dreadlox
#74: Az se rossz ötlet. Vagy volt anno egy film. Harcosok Szövetsége

http://www.port.hu/harcosok_szovetsege_taegukgi_hwinalrimyeo/pls/w/films.film_page?i_film_id=79980
74.
74.
Thor Vath
#58: Vagy egy olyan játék, amiben az egyik fejezetben az amerikai katona szerepébe bújsz, a következőben meg a németébe. Így mész felváltva, hol ezen, hol azon az oldalon és amikor már mindkét karaktert megszereted és egyformán izgulsz értük, a végén találkoznak és megölik egymást.
73.
73.
Stranger
#43: Nem a CoD és új BF játékokat kell alapul venni ha multiról van szó. (Ne adj isten ilyen Tomb Raider 2013 féle multikat). Vannak nagyon jó, változatos multiplayer játékok, ahol ha van fantáziád még jobban feldobhatod a játékélményt. Egy CoD-ban tényleg csak rohangálni lehet ugyan azokon a pályákon.
72.
72.
strike19
Szerintem nem baj az ,hogy nincs single.De azért elviselném.
Valaki játszott a Day of Deafet-el?
Én éveket toltam bele pedig csak egy source motoron lévő counter strike vh 2 copy.
Sajna már 6 éve nem játszottam vele.Mert beköszöntött a konzol korszakom.De nagyon élvezetes volt.
71.
71.
razipapi
Nekem így a videók alapján sajnos nem tetszik :/ Pedig én is várok ám egy ujj CoD2 re. Mondom úgy ,hogy pár ezer óra akadt abba is :)
69.
69.
Animejetix
Pont az hogy tele vagyunk low budget játékokkal és vagy 8 éve nem jött ki AAAs WWII fps!
68.
68.
Animejetix
#55: Ne foglalkozzál velük hogy dugig tele vagyunk wwII játékokkal, lásd Heroes and Generals aminél nagyobb multis fps-t gyártani színte lehetetlen és vagy egy millió játékos tolja nap mint nap de mindegy...
63.
63.
Neo1989
"azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy multiplayer-orientált FPS "

Pont ez a baj, ha lenne benne single még érdekelne is, de így.
60.
60.
Dreadlox
#59: Tudom, jó is volt. De jöhetne még több. Manapság sok a lazy-ass forgatókönyv író. a Life is Stange volt évek óta az ami megfogott sztori terén.
59.
59.
Heldengeist
#58: Volt olyan, a Brothers in Arms. A Band of Brothersben is megjelenő Fox század szemszögéből közelíti meg a dolgokat és inkább taktikai shooter. De abból sem jött új rész már vagy 8 éve.
58.
58.
Dreadlox
Mi ez a különös E-Pénisz méregető verseny?

On: De jó is lenne egy sztori orientált VH2-es játék. Ahol mondjuk úgy kezdődne h otthon vagy a kis városban, aztán besoroznak etc. etc.....Vaaaagy a tengelyhatalmakat is bemutathatnák egyszer végre. Biztos nagyon megosztó játék lenne, de szerintem sokan odalennének érte(természetesen ha jól lenne kivitelezve.) Mindenesetre még mindig lenne potenciál 2. VH-s játékra, csak fantáziátlanok amik kijönnek "EGYSZEMÉJJES HACCSEREG VAGYOK" style. Ami mondjuk a Wolfeinsteinnek jól áll mivel az egész sci-fi, de egy realista háborús játéknál már sztem gáz :D Egy olyasmi is jó lenne mint az elit alakulat sztori terén :D
57.
57.
Mufika
#56: De ha már itt tartunk ott vannak a paradox játékai is(eu4,vic2,ck2,hoi3) és bioshock infinite :)
55.
55.
goblinfing
47.
47.
gomba56
A multiban az a lényeg, hogy "kinek nagyobb"! Az a versengésről szól, a ranglétráról! Ott szerintem nem lehet kikapcsolódni! Ott alázod a másikat és ennyit!
15.
15.
Jol elbeszelgetsz magadban :-)
9.
9.
atesz89
Ha lesz olyan jó mint anno a cod2, akkor érdemes rá figyelni, elvileg dedikált szerver és Lan támogatás is lesz. Fejlesztéseben meg modderek és esportosok segítkeznek.
6.
6.
Stranger
Hát ez sem egy BF1942. Jó lenne újra tengeri ütközeteket vívni, miközben gépek zúgnak el fölötted és valahol a szárazföldön emberek harcolnak. Félek ez is egy ezredik pörgős szar lesz. :(
5.
5.
crytek
Multis . Itt levesztettek.
4.
4.
Heldengeist
#1: Engem is kb. a 3. sor közepéig érdekelt a játék. Multis shooterekkel tele a padlás, de tartalmas single FPS-eket már alig adnak ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...