Battalion 1944 PC, PS4, XBOXONE

Második világháborús FPS-en dolgozik a Pneuma mögött álló csapat.
Típus:

Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.

Új játékon dolgozik a Battalion 1944 fejlesztője

A Derbyben székelő Bulkhead Interactive megerősítette, hogy a Square Enix 20 százalékos részesedést szerzett a csapatban. Az üzlet részeként pedig már dolgoznak a harmadik közös játékukon.

Jókora frissítést kapott a Battalion 1944

A régebbi Call of Duty-epizódok szellemiségét felidéző Battalion 1944 komoly frissítésen esett át az elmúlt napokban; új pályadesign, javított grafika, átalakított animációk és számtalan játékmeneti változtatás a terítéken.

Battalion 1944 bétateszt

Ha tűpontosan célzol a Kar98k-val, ha tudod, hogy hová kell dobni a krumplinyomót, és az M1 Garand kiürülő tárának csilingelése is megnyugtató érzéssel tölt el, könnybe lábadt szemekkel fogod olvasni a Bulkhead szerelmeslevelét.

Battalion 1944 - úton az Early Access-változat

Bár december közepén még csak annyi volt biztos, hogy valamikor 2018-ban érkezik a Battalion 1944 Early Access-változata, a Bulkhead Interactive közösségi finanszírozásból megvalósuló shootere februárban szintet lép.

Battalion 1944 - jövőre csúszik a korai verzió

Még idén februárban összejött a pénz a független második világháborús FPS-re, a Battalion 1944-re. A projektet azóta felkarolta a Square Enix is, ám a srácok nem készültek el időben a korai hozzáférésű változattal.

Tíz perc a Battalion 1944-ből

Old-school második világháborús lövöldének szánják a Battalion 1944-et, és ez már az első gameplay videó alapján egyértelművé válik. Ha kedvelted a Call of Duty első két részét, mindenképp vess rá egy pillantást!

A Square Enix karolta fel a Battalion 1944-et

A Square Enix és a Bulkhead Interactive csapata megerősítette, hogy a csapat második világháborús lövöldéje, a Battalion 1944 is csatlakozik a Square Enix Collective programhoz.

Egyjátékos kampány is lehet a Battalion 1944-ben

Gyors sikert aratott a Battalion 1944 a Kickstarteren, pedig még tart az adománygyűjtés. A fejlesztők most közzétették az opcionális célokat, köztük egy single kampányt is, bár ehhez 1,2 millió font szükséges.

Máris összejött a pénz a Battalion 1944-re

Mindössze két nap alatt össze is jött a kívánt összeg a Battalion 1944-re a Kickstarteren. A második világháborús FPS fejlesztőinek már csak az opcionális célokat kell kitűznie, elvégre még 26 nap hátravan az adományozásból.