GRIP - kipróbálható a Rollcage szellemi örököse

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A Kickstarteren ugyan elbukott, de egy Early Access-változatot azért össze tudott hozni a GRIP-ből a Caged Element csapata, így a Rollcage döbbenetesen festő szellemi örökösét már ti is kipróbálhatjátok.

A Rollcage még az első PlayStation korszakában hódított, a WipeOut-csapat kiadásában megjelent versenyjáték elképesztően intenzív élményt kínált hatalmas ugratásokkal és észvesztő sebességgel.

Miután azóta sem próbálkozott senki hasonlóval, az eredeti fejlesztőket is felvonultató Caged Element vágott bele a szellemi örökös elkészítésébe, amely - ahogy azt a fenti előzetes is bizonyítja - szebb látvány mellett igyekszik megidézni a klasszikus játék hangulatát. A GRIP alatt egyébként az Unreal Engine 4 dübörög.

Habár ígéretesnek tűnik, a GRIP bemutatkozása nem volt zökkenőmentes, a játék Kickstarter-kampányát ugyanis idő előtt lelőtték, mikor már látszott, hogy nem fog összejönni a kitűzött cél. Akkor házon belüli kalapozásba kezdtek a srácok, ebből készítették el végül a most megjelent Early Access-verziót - ez 16 eurót kóstál.

Az első visszajelzések biztatóak, és ha nem tudsz PC-n játszani, akkor se búsulj: a fejlesztők PS4-es verziót is terveznek a játékból!

3.
3.
Dízel
Rohadt jo!! Jöhetne mar egy új wipeout mar pcre... :(
2.
2.
BloodyDeath
Azt a p.csa mi ez a rák???? 32 mp! Harminckettő! Enyi és nem több! És totál magába szívott. Ez kell!!!
1.
1.
crytek
Ez nagyon jó várom is bundleba! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...