GRIP: Combat Racing PC, PS4, SW, XBOXONE

Két lelkes srác gőzerővel dolgozott a Rollcage spirituális, Unreal Engine 4 hajtotta utódján.
Típus:

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!

GRIP: Combat Racing teszt

Megérkezett a Rollcage szellemi örököse. A GRIP: Combat Racing a 90-es évek árkád versenyjátékait eleveníti meg, csak éppen modern köntösbe bugyolálva. A gravitációra fittyet hányó száguldás pedig ma is nagyszerű érzés.

Utolsó előzetesen a Rollcage szellemi örököse

Tegnap végre megjelent a Rollcage-címek szellemi örökösének is tekinthető Grip: Combat Racing. A játékot fejlesztő Caged Element ez alkalomból pedig leleplezte a játék utolsó, vásárlásösztönző előzetesét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

Novemberben bőg fel a GRIP

A Wired Productions bejelentette, hogy november elején jelenik meg a GRIP. Az akciódús versenyjáték a '90-es években futott Rollcage-címek szellemi utódja - bizonyára sok izgalmas percet tartogat a műfaj szerelmesei számára.

GRIP - idén végre megjelenik

A Caged Element és a Wired Productions megerősítette, hogy idén végre maga mögött hagyja az Early Access-státuszt a Rollcage utódja, a GRIP, így hamarosan a teljes változat is befut.

GRIP - multiplayerrel erősít a Rollcage utódja

A Caged Element még a múlt hónapban lőtte fel a Steam Early Access kínálatába a Rollcage szellemi örökösét, a GRIP-et. A játék a minap hangulatos és pergős multiplayer módot kapott.

GRIP - hallgass bele a zenébe!

Gőzerővel készül a Rollcage szellemi örököse, és ha minden jól megy, már nem is kell sokat várnunk rá. A minap új trailer érkezett a játékhoz, ez a Full Kontakt zenei aláfestéséből ad egy kis ízelítőt.

GRIP - kipróbálható a Rollcage szellemi örököse

A Kickstarteren ugyan elbukott, de egy Early Access-változatot azért össze tudott hozni a GRIP-ből a Caged Element csapata, így a Rollcage döbbenetesen festő szellemi örökösét már ti is kipróbálhatjátok.

Grip - friss előzetesen a Rollcage szellemi örököse

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Rollcage által inspirált futurisztikus autóverseny, a Grip. A játékot egy kétfős csapat készíti, akik jelenleg is aktív pénzgyűjtésben vannak, többek között a Kickstarteren.