Doom - dátum, trailer, gyűjtői kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Ma örülhetnek a Doom-fanok, elvégre a Bethesda elárulta az FPS napra pontos megjelenési dátumát egy új előzetes mellett, ráadásul a 120 dolláros gyűjtői kiadásra is vethetünk egy pillantást.

Akkor tessék szépen bevésni a naptárba: a Bethesda bejelentette, hogy az új Doom május 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Szerencsére nem kell addig várnunk a shooter kipróbálásával: a bétateszt még a premier előtt kezdetét veszi, de hogy pontosan mikor, azt később árulják el.

A kampányt bemutató trailer egyszerűen brutális:

És hogy teljes legyen az örömünk, vessünk egy pillantást a fémdobozos Collector's Editionre, amely 120 dollárba fáj. Éke egy 12 hüvelykes szobor, amely a Revenant nevű barátságos démont ábrázolja. A fenevad ráadásul egy LED-világítású dobogón feszít.

40.
40.
Heldengeist
#32: Úgy emlékeztem 95-ös, így utána nézve, tényleg, az a Ultimate Doom volt. Mindenesetre az alapjáték is csak 3 éves volt, amikor játszottam, nem 23. Ha nem is friss és ropogós, azért még viszonylag új.
36.
36.
Rakottkrumpli
#32: De fogd má fel hogy a multban vagy ragadva és nem tudod, hogy mi a jó... :D
32.
32.
silkgoat
#28: Csak azert regisztraltam, hogy elmondhassam. Amikor en jatszottam veluk, akkor voltak ujak. Koztunk meg van 13 ev. Valoszinuleg a csattogoslepket sem egyedul huztad meg a proban, nem hogy Doom-mal jatszottal.

93-ban jelent meg az elso, akkor voltal pont 3 eves edes kicsi bogarka. :D
(az adatlapod szerint)
20.
20.
Heldengeist
#15: A probléma az, hogy a Doom óta eltelt 20 év és az, amit ez nyújtani tud nem ér 60€-t, de még 30-ra is azt mondanám határeset. Ez így egy budget kategóriás játék lesz AAA-s áron.
15.
15.
Rakottkrumpli
#14: Tényleg felháborító, hogy a domm a doomra fog hajsonlítani...
14.
14.
Heldengeist
Úgy látom, ez már menthetetlenül egy agyatlan tömeghet lesz, ami a múltban élő 30-asokat célozza meg. Úgy látszik, ez nekem ki fog maradni.
13.
13.
KENKILL
Hát én a Doom 3 horror atmoszféráját jobban szerettem mint ezt a hentelős stílust, remélem azért abból is lesz benne egy kicsi. Ettől függetlenül nagyon jól néz ki, több oldschool fps-nek is tudnék örülni.
12.
12.
Wolverine
Ha az embernek épp rossz napja volt, tökéletes kikapcsolódást nyújt majd, ez kétségtelen. Gondolkozni nagyon nem kell, csak menni és gyilkolni a pokoli lényeket.
Mint reboot sztem hozni fogja a régi filinget, szóval ilyen téren nem lesznek gondok, viszont én azért kicsit többet várnék már így 2016-ban, de ez csak az én kis személyes igényem.
11.
11.
Allat volt a closed techical is, es a kampany is jolesz legyen mar maaaaajus jeeee :))))
10.
10.
drat576
#9: Szerintem próbálták a régi színeket és tónusokat visszaadni.
9.
9.
delphijos
Esküszöm nem akarom a mindenen fanyalgók táborát erősíteni, de nekem a grafika túl "steril" volt. Nem tudom másképp megfogalmazni. Olyan mint amikor filmen kiszúrja az ember szemét a cgi. De a hangulat nagyon ott volt.
8.
8.
drat576
Maga a játék jöhet, modern de mégis visszaadja az eredeti Doom hangulatát. Jó pörgősnek is tűnik. A 120 dollár nem tudom hogy lesz itthon átszámítva, de nekem nem ér annyit egy keményebb doboz meg egy szobrocska.
Ezekért a szobrokért sosem adnék ki pénzt, de totál meg tudom érteni azt akinek ez kell, mert hát ezért "gyűjtői" :)
Ja és manapság külön köszönet, hogy a gyűjtői nem tartalmaz semmi olyat ami a játék része és az alap kiadás nem tartalmazná.
Vannak olyan esetek hogy kevesebb a játékod ha nem rendeled elő vagy nem a deluxe meg hasonló verziókat veszed meg, ez szerintem disznóság. A szobrok, könyvek, művészi munkák kerüljenek a drágább kiadásokba. Ez így fair.
7.
7.
Drazhar
na ez iszonyat felpörgetett, és a gyűjtői is baromi király :O (emlékszünk még, hogy hasonló árban a F4 csak egy fröccsöntött műanyag kínai szarral jött?)
6.
6.
Formula1fanatic
#5: Inkább a 10 és 15 sec közötti rész az ami ütős, és a cacodemon-os részek :)
5.
5.
KeXxX
azt a kurva mi volt a végén! Ez kell nekem úgy döntöttem. Messze még a május, de addig lesznek még bőven jó játékok.
4.
4.
zsoze
nincs mese kell egy nextgen konzol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...