Már majdnem kész az Xbox One-os Rocket League

Link másolása
Még a The Game Awards 2015 alatt jelentették be, hogy idén Xbox One-ra is ellátogat a népszerű Rocket League. A fejlesztők szerint jól haladnak a munkálatokkal, azonban egy fontos funkció kimarad ebből a verzióból.

Még decemberben jelentették be, hogy végül Xbox One-ra is megjelenik a Psyonix népszerű autós-focis játéka, a Rocket League. Az új verzió érkezését február közepére ígérték, de pontos dátum még mindig nincs, így a fejlesztőcsapat egy rajongói kérdésre elárulta, hogy tudják majd tartani a beígért februári premiert, ugyanis a játék már csak a hitelesítési procedúra végére vár.

Sajnos azonban Xbox One-on egy kicsit kevesebb lesz a játék, ugyanis ebből a verzióból kimarad a cross-play funkció, azaz, hogy a különböző platformok játékosai együtt játszhassanak. A Psyonix indoklása szerint ezen a platformon ez nem lehetséges, így az Xbox One-os játékosok nem tudnak majd együtt mókázni a PS4-es és PC-s társaikkal.

9.
9.
Yanez
#8: Hetvegen siman kivitelezheto.
8.
8.
Caleon
Én ebben a játékban nem találkoztam cheaterrel, pedig ki is platináztam szépen. De engem is zavar, hogy a csapattárs kilép, ha vert helyzetben vagyunk.

Yanez, egyszer tolhatjuk partiban ezt a címet, ha az időeltolódást össze tudjuk hangolni. :-D
7.
7.
biohazard rex
Speed hacken kívül más csalást el sem tudok képzelni :D
6.
6.
headhunter86
Én PC-n tolom, de még sose láttam cheatert.
5.
5.
Yanez
#4: Én nemigen találkoztam csíterekkel, pedig rohadt sok időt "pazaroltam" a játékra. Igaz már vagy egy hónapja nem volt alkalmam tolni. Engem inkább a sok nyomi zavar, aki ha már kap 1-2 gólt, azonnal kilép a meccsből, holott még csak 1 perc sem telt el.
4.
4.
ADMlN
Végre lesz egy hely, ahol cheaterek nélkül lehet játszani.
1.
1.
mestermagyar
Mindjárt itt a LINUX verzió! Várom várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...