Hibákat hozott a Rainbow Six: Siege új javítása

Link másolása
A minap megjelent a Rainbow Six: Siege 2.0-s javítása, mely a számozásból ítélve rengeteget kellett volna, hogy javítson a játékon. Ehelyett elég komoly hibákat hozott az új patch.

A napokban vált elérhetővé a Rainbow Six: Siege 2.0-s javítása, mely amellett, hogy javított pár apróbb hibát, rengeteg új problémát zúdított a játékosokra.

Ezek közül talán a legkomolyabb, ami miatt az játékosok karakterei nem jelennek meg rendesen, csak egy mozdulatlan árnyékként rohangálnak a pályán. Nehéz leírni, inkább nézzétek meg videón:

Emellett többen panaszkodnak arról, hogy a játék nem regisztrálja megfelelően a fejlövéseket és a késsel való támadások is hasztalanok. A Ubisoft szerint már tudnak a hibák nagy részéről, és a 2.1-es patch-csel ki is fogják őket javítani.

3.
3.
Raam989
10-bol 8 meccs ilyen volt ma. Korabban alig-alig talalkoztam ezzel a hibaval. A teszteles soran ez nem tunt fel senkinek? Felhaborito, hogy egy 21e ft-os jatekot igy tonkre tegyenek...
2.
2.
DXRaveN
Nagyon faszán le tudtak hozni egy keddi hírt, gyorsaság nagyon ott van. Amugy minek írtok erről akit érdekel hogy mivan a játékkal az ugyis tud sokkal jobb gyorsbb forrásokat mint ti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...