Visage - még egy horrorjáték a P.T. nyomán

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem ment messzire ötletekért a Sad Square, amely a Kickstarterre vitte első játékát, a Visage-et. Egy csipet Silent Hill 4: The Room és egy nagy adag P.T. - de vajon mennyi egyediség fért bele?

Hideo Kojima és Guillermo del Toro szerelemgyereke annyira megihlette a független fejlesztőket, hogy szinte egymás sarkát tapossák a P.T.-szerű alkotások. Itt van egy újabb, a Visage, amire a rajongók dobhatják össze a pénzt a Kickstarteren.

A fejlesztők 35 ezer kanadai dollárt szeretnének összekalapozni a horrorjátékra, ami úgy néz ki, össze is jön, hiszen jelen sorok írása közben már 33 ezernél áll a mutató.

A belső nézetet használó játék mögött a Sad Square csapata áll, sajnos ajánlólevelük nincs, mivel egy zöldfülű brigádról van szó, de reméljük, meg tudnak minket lepni. A Visage atmoszférája kifejezetten hátborzongató.

Az biztos, hogy a PC-s verzió elől elhárul az akadály, a konzolos változatokhoz azonban 45 ezer kanadai dollár kell - igaz, 33 nappal az adományozás vége előtt ennek az összeszedésére is reális esély van.

9.
9.
McDuff
#8: nem vagy egyedül!az első részét magam is imádtam!
8.
8.
UncannyDante94
Én is szeretem a horror játékokat. Ez is egész tetszetősnek tűnik,de igaz,nincs túl sok horror játék,és mind szinte ugyan az,vagy épp hasonló..alig van vmi kreativitás bennük.. :/
Csak én vágyom egy F.E.A.R.(1) hez hasonló játékra??!!-Mert anno szerintem AZ vmi g*ci jó játék volt!:)
7.
7.
Rakottkrumpli
#5: Látom, csak addig sikerült elolvasni, hogy "Hideo Kojima és Guillermo del Toro szerelemgyereke" (vagy addig se) De se Kojimának, sem a fox engine-nek nincs ehhez semmi köze. Egy független fejlesztőcsapat készíti UE4-el.

Egyébként a cikkre visszatérve, én szeretem a horror játékokat, de tényleg ennyire kihalófélben van a kreativitás és az eredetiség, hogy ma már csak a sikeres dolgok másolatáig jutnak el emberek? Ez már vagy a huszadik PT koppincs, mióta törölték a projektet.
6.
6.
McDuff
Fúúú jól indult,a gardróbos résznél konkrétan rágtam már a saját ujjam hogy mi lesz,annyira fostam,de aztán így elkezdett csökkenni a színvonal,és átment átlagba. Persze ez csak egy kis szelete volt a játéknak. Kivéve ha ilyen 1-2 órás indie játék lesz :D akkor viszont ez majd a negyede volt a teljes játéknak :P
5.
5.
KopyAti
Ez alatt milyen motor duruzsol? Saját, vagy fox?
4.
4.
KopyAti
Péntet kell gyűjteni, hogy legyen konzolos verzió! :)
3.
3.
GAMEROD
Szerintem ezt is csak videón fogom megnézni, nyomasztanak az ilyen játékok.
2.
2.
crytek
Ez frankó lesz. Várom majd bundleba!
1.
1.
bema695
35k kanadai dollár egész pontosan 5 amerikai dollárt, két tetkósrágót és egy fél döglött macskát ér, nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...