Visage PC

Egy csipet Silent Hill, egy adag Phantasmagoria. A Said Square csapata nem ment messzire az ötletekért.
1652798882

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.
1633453200

Tovább bővül októberben az Xbox Game Pass

Még csak ízlelgetjük az októbert, az Xbox Game Pass azonban egy percre sem engedi, hogy elmélázzunk a sárguló levelek közt. Számos ütős játékkal bővül a program a hónap első felében.
1603562400

Még ebben a hónapban elrajtol a Visage

Ha horrorjátékot fejlesztesz, illik előrukkolni vele halloween környékén: ez járhatott a SadSquare Studiónál dolgozó srácok fejében is, akik bejelentették, hogy még ebben a hónapban elrajtol a Visage.
1538053205

Tudjuk, mikor megy Early Accessbe a Visage

Egy éve hallottunk utoljára a SadSquare Studio pszichológiai horrorjátékáról, amit nem titkoltan a P.T. ihletett. A premier már körvonalazódni látszik, igaz, csak a korai hozzáférésű verzióról van szó. Emellett gépigény és trailer érkezett.
1507204811

Visage - 22 percig mozog a P.T. öröksége

A SadSquare Studio szürreális pszichológiai horrorjátékát bevallottan a törölt Silent Hills demója ihlette. Most hosszabban is belenézhetünk a Visage-ba, amelyben hősünket a múlt kísértetei terrorizálják újra és újra.
1498305615

Kölcsönvett ötlettel sokkol a Visage

Tavaly februárban jelentettük, hogy új horrorjáték készül a P.T. nyomdokain. A Visage egy kicsiny csapat első munkája lesz, ám nem csak a Silent Hills teaserjátékának hatása érződik rajta, hanem a Layers of Fearé is.
1454954433

Visage - még egy horrorjáték a P.T. nyomán

Nem ment messzire ötletekért a Sad Square, amely a Kickstarterre vitte első játékát, a Visage-et. Egy csipet Silent Hill 4: The Room és egy nagy adag P.T. - de vajon mennyi egyediség fért bele?