Május végén jön az új Sherlock Holmes

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 9.
  • Megjelenés
Link másolása
London legsötétebb szegletébe kalauzol el minket a Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, amely a Frogwares eddigi legsötétebb detektívjátékának ígérkezik számos szabadon bejárható negyeddel.

A Frogwares semmit nem bízott a véletlenre, egy évvel a Crimes & Punishments után máris újabb résszel bővül a sorozat. A Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter csak ott változtat a recepten, ahol feltétlenül szükséges: még több akció és felfedezés vár ránk.

London legsötétebb kerületeiben kutathatunk nyomok és gyanúsítottak után, hangsúlyos stílusváltáson esett át az új rész. Minden eddiginél nagyobb szabadság vár ránk, intrikák szövik át az egész történetet, és remélhetőleg lesz annyi józan eszünk, hogy a valódi bűnösöket dugjuk rács mögé.

A Bigben Interactive bejelentette, hogy a játék május 27-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
A május már kilőve, így is túl van terhelve nekem: Doom, Battleborn és Mirror's Edge, ezt max később tudom behúzni, nincs ennyi pénz a világon :D
3.
3.
KeXxX
#1: Én az előző érszt meg akartam venni, de helyette ingyen jött PS pluszon, így végignyomtam. Akcióról nem igazán beszélhettünk ott, inkább jó kis fejtörők voltak.
2.
2.
h.jozsa
Ha lenne magyar felírat,akkor érdekelne!
1.
1.
Caleon
Ha "csak" olyan jó lesz, mint az előző rész, akkor már megéri várni rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...