Már forgatják a Star Wars: Episode VIII-at

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney formálisan is bejelentette, hogy már elkezdődött a Star Wars: Episode VIII forgatása. A hír mellé befutott a szereposztás és az első nyúlfarknyi werkfilm is, amiből persze semmi érdekeset nem tudtunk meg.

Az ébredő Erő folytatását Rian Johnson rendezi, és visszatér benne a két korábbi főszereplő, Daisy Ridley és John Boyega is, ám a Disney megerősítette az új belépőket is, nevezetesen Benicio Del Torót, Laura Dernt, valamint Kelly Marie-t is.

Johnson tehát beült a rendezői székbe, és az első beharangozó tanúsága szerint már fel is vette az első jelenetet.

A Star Wars: Episode VIII 2017. december 15-én landol a mozikban.

15.
15.
B-Shaggy
#1: , #2: A sztoriban és a rendezésben is besegít, illetve producer lesz csak. Itt egy kis fun-fact ami engem nem hagy nyugodni:

a 9. epizódot egy olyan ember rendezi, aki kb semmit nem rakott le az asztalra, aztán megkapta a Jurassic World rendezését, ami ugyebár egy hulladék volt, most meg lezárhatja a filmvilág legmeghatározóbb frencsájzának a felélesztését
14.
14.
Caleon
Nem tett hozzá semmit az univerzumhoz? Hogyhogy? Ti láttatok már olyan részt az eredeti trilógiában, ami közelebbről is megmutatta volna a birodalmi rohamosztagosok sorsát? Csak fehér töltelékek voltak a húsdarálóban, most pedig megismerhettük jobban ezt a nézőpontot is.

Megismertük Leia és Solo történetét, valamint lefektették az alapjait annak a sztoriszálnak, ami Luke és Rey körül gubancolódik. Majd kibontják ebben a részben. És ráláttunk egy főgonoszra, akivel elég érdekes összecsapások várhatók.

Szerintem bőven elég volt ez így egy mozifilmbe. Persze remélem, majd ha kijön a rendezői változat, belevágnak még 40-50 perc kimaradt jelenetet, mert elférne benne.
11.
11.
GODL1KE
a 7. rész és a 8 is fog. Szerintem nincs rossz Star wars.
10.
10.
GODL1KE
9.
9.
Futu-Retro
Sokan szidják az előzmény trilógiát (én is), de tényleg sokkal többet hozzáadott az univerzumhoz, mint ez a mostani. Remélem, hogy a folytatásban ez már nem így lesz.
8.
8.
Jocilus
Na akkor remélhetőleg tényleg csinálnak végre egy ÚJ Star Wars filmet. Ezt az újrafeldolgozott részt pedig felejtsük is el szerintem.
7.
7.
strike19
#4: Én is csalódtam a filmbe.
Lucas régen rengeteg savat kapott a régi trilógia miatt.
De az tartalmasabb volt mint ez a Disney Star Wars.
Mondjuk nehéz egy ilyen frencsájzt folytatni ,mert a igényeink a csillagos eget verdesik.
Ha a régi eredeti trilgóiához hasonlítom harmat gyenge az új film.
De ha elvontakoztatok a Star Wars címtől és egy sci-fi fantasyként tekintek rá akkor egy baromi jó film.
6.
6.
giga321
Rogue One-ról még trailer sincs, ez meg forog pár napja és már mutattnak valamit. Jó semmi új (mondjuk aki nem látta annak így is spoileres), de mégis mutattak valamit.
4.
4.
dzsiádzsó
Lehet csak az én véleményem, de nekem annyira nem jöttek be a CGI részek, pl 1000 éves sólyom landolása a hóba Battlefront látványvilágát se hozta, pedig az egy videójáték...
Másik, hogy lehet szidni Lucast, de ez a rész semmit nem adott hozzá a SW univerzumához, sőt inkább a New Hope-on élősködött, nem voltak a kedvenceim az előzmények, de őszintén újranézve őket 100x izgalmasabb és tartalmasabb bármelyik rész, sokkal jobban kidolgozottak a karakterek, míg itt hát... Nekem bőven hagyott kívánnivalót maga után a film, nem volt rossz, csak hozta a mai divat/igény/kor hívjuk bárminek magyarul a Hollywood-i szintet, egy bevétel orientált mainstream transformer-t láttam lelki szemeim előtt. Mondom nekem is tetszett, csak éppen SW-tól mindig többet vár az ember. Na majd most!?
3.
3.
Kar, pedig Abrams nagyon jo volt!
2.
2.
delphijos
#1: Mindhármat más rendezi.
1.
1.
Csoki80
Ahh azt hittem 1-2 epizódot J.J Abrams rendez. De majd elválik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...