A Dark Souls III sem ússza meg DLC-k nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 16.
  • Hír
Link másolása
Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de a szivárgások szerint a Dark Souls III is megkapja a maga szezonbérletét. Emellett kiderült, hogy a visszafelé kompatibilis első részt ajándékba kapják majd az xboxos előrendelők.

Az Xbox Store szellőztetett idő előtt, az üzlet egy friss adatlapja szerint a Dark Souls III is kap szezonbérletet, amivel egyszerre, akciós áron csaphatunk le a játék jövőben érkező DLC-ihez.

Ilyen kiegészítőből egyébként kettő lesz, és nem meglepő módon új területekhez, ellenfelekhez, bossokhoz, fegyverekhez és páncélokhoz juthatunk majd általuk. A szezonbérlet ára nem ismert egyelőre, de az biztos, hogy a Deluxe Edition részeként is megvásárolhatjuk majd.

Szintén a minap derült ki, hogy azok a játékosok, akik az Xbox Store-ban rendelik elő az Xbox One-os változatot, ajándékba megkapják majd az első részt is - a letöltőkódot 7-10 nappal a vásárlás után küldik ki hozzá. Ez a játék ugye még Xbox 360-ra jelent meg, viszont a visszafelé kompatibilitás révén játszható lesz az újabb Xboxon is.

A Dark Souls III április 12-én kerül boltokba, és Xbox One mellett PC-re, illetve PS4-re is elkészül.

5.
5.
drizzt10
2.
2.
Carrast
1.
1.
Raam989
Ezek szerint nem lesz remaster verzio az elso reszbol. Pedig egy SotFS szintu ujrakiadast elviseltem volna ps4-en. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...