Megjelent a Prospekt

Link másolása
Megjelent a Half-Life: Opposing Force Valve által is elfogadott folytatása, a Prospekt. A játékot egy fiatal úriember, Richard Seabrook fejlesztette két éven át, és immár megvásárolható a Steamen.

Már a legtürelmesebb rajongóknak is elegük van abból, amit a Valve művel a Half-Life-sorozattal. Épp emiatt érdemes lehet Richard Seabrook játékára ránézni, mely a Prospekt címet kapta.

A Gearbox által fejlesztett, 1999-es Half-Life: Opposing Force folytatásában is Adrian Shephard lesz a főszereplő, aki a Vortigauntok unszolására indul el a Nova Prospekt börtönbe, hogy megmentse Gordon Freemant, akit időközben lerohantak az ellenséges katonák. A Prospekt egyébként 13 pályával érkezik, a játékideje körülbelül a Half-Life 2: Episode One-éval megegyező.

A Prospektre a Valve is áldását adta, ezért igazából kijelenthetjük, hogy a cím tényleg egy folytatás. A Steamen 10 euróért vásárolható meg a játék, és különálló, tehát futtatásához nem szükséges egyik Half-Life-játék sem.

7.
7.
Dízel
Amúgy elég ramaty lett. Marmint nincs sok köze a HL sorozathoz. Hangulatban nagyon allul marad. Pálya tervezés katasztrófa, silány és fantáziátlan. Van pár ügyességi/fejtőrő, de sehol sincs kreativitásban az elődöktől. Az sokszor bevágott visszaemlékezősditől meg a falramásztam már. Megtöri a játék lendületét, és olyan effektet használ az emlékezés érzékeltetésére, hogy játszhatatlan lesz tőle a játék. Kicsit csalódás, de hát nagyon látszik ezt nem a valve csinalta, egy jó kis HL 2 mod. ennyi. senki ne élje bele magát.
6.
6.
Perseus84
#5: Ez most hogy jon ehhez a hirhez? Atya eg.
5.
5.
Heldengeist
Szerintem sokkal fontosabb, hogy Steamre is felkerült a Codename Panzers első két része.
4.
4.
Perseus84
Ahogy olvasom eleg bugos lett. Ugyh en varok a leszallitasig
2.
2.
Extol
Az a gond a magánprojektekkel, hogy természetesen nagyon rövidek. De mindenképpen figyelemreméltó! Opposing Force nagy élmény volt anno az ezredfordulóban, kívánságlistára is teszem ezt az új részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...