Assassin's Creed - viszlát, évenkénti megjelenés!

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 19.
  • Hír
Link másolása
Ugye idén nem kapunk nagygépes Assassin's Creedet, és minden jel szerint, ha visszatér a sorozat, akkor is csak kétévente kapunk új részt. A Ubisoft tényleg "felülvizsgálja" a frencsájzt.

A befektetőknek tartott jelentés során a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot megerősítette, hogy az egyéves kihagyás után egyáltalán nem biztos, hogy újra évenként jönnek majd az Assassin's Creedek. Magyarán a szünet nem csak egyszeri alkalom lesz.

Mint ismert, az oldalnézetes mellékágakon kívül idén nem kapunk nagygépes Assassin's Creedet, mivel a kiadó "felülvizsgálja a sorozatot". Ezt az évet az új játékmechanikák kitalálására és a meglévők fejlesztésével töltik majd, hogy jövőre egy sokkal jobb játékot vehessünk kézbe.

Guillemot szerint ezután is rendszeresen kapunk új részeket, de azt nem ígéri, hogy minden évben. A jelek szerint a kétéves megjelenés sokkal inkább elképzelhető.

Később a kiadó CFO-ja azért hozzátette, hogy ha van elég innováció egy új játékban, a cég visszatérhet az évenkénti premierhez.

33.
33.
godach
#32: Félre ne érts, én egyáltalán nem akarom védeni az Ubi-t, de semmivel nem rosszabb, mint a többi cég. Egy fokkal sem, csupán sok játék jelenik meg az égiszük alatt, így feltűnőbb a lehúzás.
DLC-k és kiegészítők terén, ha nem akarok álszenteskedni akkor a Turn10 húzásait tartanám a legpofátlanabbnak a kocsi és egyéb packokkal, pedig minőségileg és tartalmilag is szeretem a céget.
Nekem már, amolyan boszorkányüldözésnek tűnik inkább az Ubit szidni, nem pedig valós gondnak. Mindenhol fellelhetőek a z ubi húzásai is. Ott van a Crytek mostani gyöngyszeme, amiről tesztet itt is olvashatsz. Nem hogy béta, de még alfa állapotban sincs. Mondom ezt úgy, hogy a Crysis összes részét megvettem és szeretem őket is, tehát nem köpködés.
Vagy az Arkham Knight felháborító megjelenése.
Én úgy látom, hogy az utóbbi időkben azért az Ubi próbál, próbál és próbál.
Ott a Blood Dragon a Far Cry-hoz, vagy a mostani Primal (amit szintén várok).
Az AC új része is (bár tény, hogy valamivel rondább) de működőképes és nem csak 4 óra, mint pl a The Order. Ráadásul, nagy pozitívum amit egyébként alapból tartalmaznia kellene minden játéknak, az a plusz ami SPOILER tartalmazza az első világháborús történeteket, az anomália segítségével SPOILER
Én azt mondom, hogy aki Ubi játékokat vesz, az azért általában majdnem azt kapja, amiért fizet. Persze, nem menti fel a zsiványkodás alól őket, de mint mondtam, szerintem egy fokkal nem rosszabbak, mint akármelyik másik. Csak, most ugye ez a divat.
32.
32.
Heldengeist
#31: Volt már hasonló "kreatív szabadság" a Prince of Persia: The Two Thrones után. Az eredménye a 2008-as alcím nélküli reboot lett. Csak így közel 10 év után a mai Ubiban nem érzem a potenciált még egy olyan ütős játék elkészítéséhez. Ha pedig mégis sikerülne, valószínűleg megint csak halálra fejnék.
31.
31.
Vito01Zoli
Remèlem ez nem ùgy fog zajlani az ubi rèszèről hogy ezèven felülvizsgàlja, majd a sràcoknak adnak 5-6hònapot hogy elkèszüljön a következő. (Igazàbòl kinèzem belőlük XD)
28.
28.
godach
#27: Úgy, hogy szerencsétlen, már nem tud mit írni.
Nézd egy hétig az oldalt.
Siránkozik, elégedetlenkedik... folyamatosan.
Ha valaki nem azon a véleményen van, mint ő, akkor az hülye, nem férfi stb.
Kegyetlen keserű egy élete lehet ;)
21.
21.
Arbor
#20: GTA-ról meg annyit hogy technikai és játékmechanikára is gondoltam. Az hogy most 3 karakter van és lehet köztük váltogatni... remek dolog csak nekem nem elég. Én a GTA 5-től már azt vártam el hogy beleszólásom legyen a város életébe, látképébe stb. Hogy azt érezzem hogy tényleg annyira kemény srác vagyok mint amilyennek a játék beállít. De ugyanúgy csak A-ból B-be rohangálok, ami oké is erről szól a GTA csak lehetne ezt árnyaltabban tálalni. Nekem nem volt a GTA 5-ben akkora nagy újítás. Csak minden nagyobb lett és csiszoltabb.
20.
20.
Arbor
#10: Na, akkor leírom mire gondoltam most, hogy már nem telóról vagyok aztán meglátjuk mit kezdtek vele :D
Az AC széria ebből csak egy kis szelet. Kezdték az első résszel. Aztán ahelyett hogy az elsőt csiszolták volna, kukázták a játékmechanika elég nagy részét,amihez azért kell bátorság tekintve hogy a Ubisoft akkor már elég nagy volt ahhoz hogy a befektetők ott lihegjenek a nyakukban. Aztán megint változtattak az AC3-ra, ezt ugye Rogue és Black Flagre csiszolták és Unity-ra megint változás Syndicate-re csiszolás. Az AC szériára azt látom hogy elsőre nincs idejük mindent kidolgozni és csak másodjára sikerül... minden második AC lesz jó :D Ennek nyilván több oka is van de az biztos nem hogy lusták a programozók... a lusta embereket kirúgják.
Far Cry -t kicsit félek felhozni mert ott az utóbbi időben tényleg elég nagy a copy ezt én is aláírom, viszont ott is kísérleteztek az elején és meg is lett az eredménye.
Crew egy új próbálkozás abból is remélem tanultak. Watch Dogs dettó. Division ellen már csak azt lehet felhozni hogy downgrade de ez már annyira unalmas hogy az leírhatatlan. Pofátlanság volt? Igen. Emiatt nem veszed meg? Király vagy, tisztelet. Ettől még lehet jó a játék? Igen. Béta alapján folyamatosan jönnek ki a pozitív vélemények.. ennyit pedig nem lehet felvásárolni.
Ott van most a Siege az is egy remek újítás ami felett sok ember elsiklik. Érthető hisz az ember inkább az hangot a haragjának mint az örömének, bár ez egy elég nagy probléma.
Félreértés ne essék. Nem isteníti akarom a Ubisoftot csak sok ember már utolsó szarnak nézi mert divat és mert nincs jobb dolga. Hibáztak, ezt aláírom. Én is haragudtam, haragudok rájuk. Csak próbálom árnyalni az agyatlan utálatot mert nem vezet sehova és ettől még nem lesznek jobb játékok.
17.
17.
frankdelgado
#2: Ezekből 2 meg magyar feliratos. Ez elég nagy igénytelenség.
16.
16.
Grabowsky30+
Még a 2vel ez előttinek sem értem a végére! Tőlem jöhetne 3 évente is! :)
12.
12.
TutiDurranás
Kár mert jó kis játék, sok rajongó lesz szomorú emiatt a döntés miatt, de remélem, hogy ezáltal egy roppant minőségi folytatást kapunk jövőre.
10.
10.
Arbor
#9: A Gta sorozat a 4- ről az 5-re... Reggeli agyfing.:)
6.
6.
Drazhar
#4: Igen, egy új PoP-nak már rohadtul ideje lenne - pláne, hogy az animált részt még a dlc sem zárta le rendesen...
5.
5.
Heldengeist
#4: Az nem is új és nem is saját. És ha csak valami olyanra képesek, mint a legutóbbi Forgotten Sands, jobb, ha hozzá sem nyúlnak.
4.
4.
Füge
#2: Prince of Persiát nagyon rég csináltak egyébként utoljára.
3.
3.
DarkLord
#2: Az SP az ütött rendesen azt nagyon imádtam, teljes kis pöcsösnek érezhettem magam, mintha benn lennék az egészben, telitalálat volt. A Vailant, pedig a megható történetével isteni produktum volt szintén.

Én a most következő időszakra értettem, hogy törjék a buksit még újabb címeken.
2.
2.
Heldengeist
#1: Törik. Lett új IP-ként Watchdogs, The Crew, The Division, budget kategóriában a Valiant Hearts és a South Park: The Stick of Truth. Más kérdés, hogy bejönnek-e vagy sem.
1.
1.
DarkLord
Ehhez tényleg ennyit kellett gondolkodniuk, hogy rájöjjenek? Már rég ezt az elvet kellett volna követni. 3 évente egy aztán csókolom. Tessék új címeken is törni a buksit közben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...