Mi a helyzet az új Dead Rising-filmmel?

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Tavaly április óta tudjuk, hogy folytatást kap az elég harmatosra sikerült Dead Rising: Watchtower, a Legendary azonban eddig várt a konkrétumokkal. Most már tudjuk, hogy a film idén érkezik, és kihagyja a mozikat.

Noha a Dead Rising: Watchtower folytatását már tavaly áprilisban bejelentették, a forgatás csak most kezdődött el Vancouverben. Akárcsak az elődje, a Dead Rising: Endgame is egyből a Sony Pictures streaming szolgáltatásán, a Crackle-ön keresztül debütál majd idén nyáron.

Chase Carter szerepében visszatér Jesse Metcalfe, aki ugyanaz az oknyomozó riporter lesz, mint legutóbb. A film egy zombifertőzött karanténban játszódik, ahol egy titkos kormányzati összeesküvés nyomaira bukkan, és persze egy csomó élőhalottra, akiket rögtönzött fegyverekkel kaszabol szét.

A gyártó szerint a Dead Rising: Watchtower sikeres volt, így nem volt kérdés, hogy lesz folytatás. Az Endgame-ben a Titanic sztárja,  Billy Zane is szerepet kapott: egy jóképű, de kegyetlen tudóst, Randot alakítja majd. A visszatérők között lesz Denis Haysbert és Keegan Connor Tracy is.

A rendezőt viszont lecserélik, Zach Lipovsky helyébe Pat Williams pattan, aki a Continuum-sorozatért felelt korábban. Az írok viszont maradnak (sajnos?), ezúttal is Tim Carter és Michael Ferris jegyzi a scriptet.

2.
2.
TutiDurranás
Ahelyett, hogy normális játékokból csinálnának filmeket, ilyen szarokat vesznek elő, amikből tömítve van a piac. Múltkor pedig az NfS is egy ugyanolyan halálos iram film, amivel tele vagyunk. Ezekre nincsen szükség. Szerencsére ebben az évben már rendes játék filmek jönnek (Assassins Creed, Ratchet/Clank, Angry Birds, Warcraft).
1.
1.
Szerintem nem volt harmatos, pont olyan debilseg volt mint a jatekok, sot talan komolyabb is, jo zombis tema, foellenfel, jo arc karakterek, pl az ujsagiro csajt a Bates Motelben lattam eloszor, szoval en nem mondanam harmatosnak, jo cucc volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...