Elkészült és előtölthető a Quantum Break

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Remedy Entertainment bejelentette, hogy befejezték a Quantum Break munkálatait, úgyhogy már semmi sem állhat a megjelenés útjába - annál is inkább, mert Xbox One-on már elő is tölthetitek a játékot.

Sam Lake, a Remedy Entertainment kreatív igazgatója egy pezsgőzős videó társaságában jelentette be, hogy elkészült a Quantum Break.

Ez azt jelenti, hogy most már csak minimális az esélye annak, hogy a játék csússzon, nyugodtan szabaddá tehetitek április 5-ét, hogy még melegében tolhassátok az Xbox One-ra és PC-re is megjelenő játékot.

Az xboxosoknak további jó hír, hogy ők már elő is tölthetik az időmanipulálós címet, hogy a megjelenés után ne kelljen erre várni. Ehhez természetesen egy Xbox Store-os előrendelés, valamint 44,09 GB szabad helyre van szükség a konzol merevlemezén. A Windows 10 boltjában még nem érhető el ez az opció.

20.
20.
Ra1D3n
#19: Ennél nagyobb gondod sose legyen. Magyarítás? Simán megvagyok nélküle, aki nem, azt sajnálom, hogy nem volt lehetősége a nyelvet megtanulnia(de a saját példámból kiindulva aki eleget játszik, arra ragadnia kell az angolnak).A gépadatok, FPS szám és egyéb szarságokat pont leszarom, de ha te ezekre az adatokra élvezel az egyes játékoknál, akkor alapjában veled vannak rohadt nagy problémák. Engem azon kívül, hogy menjen jól a játék, és legyen jó, más nem is nagyon érdekel kis túlzással.
19.
19.
crytek
#8: " Az meg, hogy milyen rendszerben jelenik meg már mindegy (MS store, Steam, Origin, Uplay, GoG Galaxy, Rockstar, Warner még nem megjelent rendszere, stb.) kb. hulla mindegy,"

Ez itt a nagyon nagy tévedés. PONT nem mindegy. MS store-os cuccot nem lehet magyarítani , nem lehet méricskélni frapsal ,gépadatokat kiíratni msi afterburnerrel. Szóval nagyon nem mindegy,
De ha nem kell a pénzem csak erőltessék ezt a szart.

De legalább akit érdekel ukrán régióra állítva 3k-ért megveheti majd kb ezt is mint a Rise of Tomb Raidert
18.
18.
crytek
#7: Nem is fogok... szóval ezt a kérést teljesítem gond nélkül.
17.
17.
manhunt1992
Hi mindenki. Szeretnék üzletelni valakivel/valakikkel. A téma a Denuvo. Mivel nem nagyon tudják feltörni a cuccot, ezért arra gondoltam, hogy bizniszelnék. Arra gondoltam, hogy megosztom valakivel a Just Cause 3-at és a Rise of the Tomb Raider-t. Cserébe ossza meg velem az új Hitman játékot és a Far Cry Primal-t. Ha valakit érdekel az üzlet, akkor tárgyaljunk. Először természetesen én adom a két játékot. MIvel a másik kettő még meg sem jelent.
10.
10.
ribizly
#9: LoL
Jah, tényleg! XD
9.
9.
Seggeszkexkluzív
#8: Hát épp ezaz ez nem egy szakmai oldal, hanem hobbi oldal. Itt anarchia van.
8.
8.
ribizly
#7: Hali!
Ezt a stílust nem lehetne hanyagolni? Miért kell személyeskedni és bántó kommenteket írni? Komolyan nem értem, hogy a gamekapocs admin-jai és moderátorai miért nem kezdik el ilyenkor tenni a dolgokat.
Ez egy szakmai oldal szeretne lenni, ahol nincs szükség személyeskedésre és főleg nincs szükség arra, hogy a belső feszültségeit az emberek az itteni kommentelőkön vezessék le! Egy kicsit elszaladt a ló itt a népekkel, mert megmondó embernek lenni könnyű: beszól egyet valahova majd megy tovább. Kíváncsi lennék személyesen, élőben ezt hányan mernék megtenni...
Röviden: Ha Neki nem tetszik, ne vegye meg, ne játsszon vele. Ha ez Neked nem tetszik, akkor írd meg Neki, de nem kell negatív jelzővel illetni.
És, hogy a játékhoz is hozzászóljak:
Nagyon érdekel, de mindenképpen megvárom az első leárazást (csak lesz MS--nél is) és majd csak akkor veszem meg (van még kb. 20 cím, amit előtte ki kell pörgetni), mert ezek a srácok eddig sem okoztak csalódást. Az meg, hogy milyen rendszerben jelenik meg már mindegy (MS store, Steam, Origin, Uplay, GoG Galaxy, Rockstar, Warner még nem megjelent rendszere, stb.) kb. hulla mindegy, mert már eggyel több nem számít, csak működjön stabilan.
7.
7.
logic5
#6: Akkor ne játssz vele.... Barom
6.
6.
crytek
MS Store: NAGYBETŰS NEM!
5.
5.
TutiDurranás
Biztos vagyok benne, hogy egy színvonalas remek alkotás lesz, mellyel öröm lesz játszani. A hosszára kíváncsi leszek, remélem nem lesz rövid, és lesz benne újrajátszási faktor.
2.
2.
Seggeszkexkluzív
Nagyon bízok benne hogy sikeres lesz és ez egy új játéksorozat lesz.
1.
1.
h.jozsa
Jó hír!
A hidas rész különösen tetszik,meg ahogy minden meg van merevedve,a madarak,a felboruló kamion!
Meglátjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...