Akadozik az Xbox Live működése

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 23.
  • Hír
Link másolása
Ha gondotok akadt az Xbox Live használatával, akkor a hiba nem a Ti készüléketekben van, ugyanis a szolgáltatás több fontos funkciója is csak korlátozottan működik jelenleg. A Microsoft tud a hibáról, már dolgoznak rajta.

Egyelőre tisztázatlan, miért korlátozott az Xbox Live több meghatározó funkciójának is a működése, de a Microsoft Twitteren már jelezte, dolgoznak a hiba elhárításán. A jelenlegi állás szerint ugyanis olyan főbb funkciók elérhetetlenek vagy működnek korlátozottan, mint a vásárlás, a letöltés, a redeem kódok beváltása vagy éppen a bejelentkezés. Ha tájékozódni szeretnél a Live állapotáról, akkor azt erre teheted meg.

33.
33.
ADMlN
#31: Nekem semmi bajom a PS4-gyel. Na jó, majdnem semmi, az a probléma még mindig zavar, hogy ha standby-ból a lemezkiadó gombbal ébresztem a konzolt (mert ki akarom cserélni a lemezt) akkor bár kiadja rendben, de utána nem hajlandó semmilyen lemezt beolvasni amíg nem indítom újra a konzolt. De ettől eltekintve faszán teszi a dolgát, a játék közbeni lemezkidobós problémával sose találkoztam, pedig a legtöbben arra panaszkodnak.
A PSN egy más tészta, arra néha kicsit bepipulok, főleg ha épp nyűgös vagyok. De általában nem sok vizet zavar, a Store-t csak akciókkor használom, mert amúgy őrülten drága, a kezdőképernyős problémák meg inkább csak frusztrálnak mintsem akadályoznak a konzol használatában.
32.
32.
kamgecam
#24: Oké ne haragudj hogy így neveztelek.Most hogy kifejtetted a problémát nem gondolom hogy hater vagy.Nálam szerencsére ilyen még nem fordult elő,remélem nem is fog.Szóval bocsánat,megkövetem magam.:)
31.
31.
kamgecam
#20: Hát ez szar ügy,nekem még nem történt ilyen.Olyan már volt hogy kiléptetett a játékból amit "report"-oltam,de aztán játszottam tovább,nem ismétlődött a dolog.
De ha valaki olyan problémákkal kerül szembe mint Te akkor megértem hogy elégedetlen a Ps4-el.
29.
29.
ADMlN
#23: Sajnos nem volt PS3-am, az első Sony konzolom a PSV volt. Ott a mai napig is szinte használhatatlan a Store a rengeteg hibaüzenet miatt. A PS4 sokkal jobb ilyen szempontból, a Store még ha hibaüzeneteket is dobál megcsinálja amit akarok, a dashboardon nem betöltő tartalmak meg inkább csak frusztrálóak, mivel nem akadályoznak semmiben.
De akkor sem értem, hogy a világ legjobban fogyó konzoljának gyártója nem tud összeszedni egy valamirevaló szoftvermérnököt sem, hogy ezeket kiegyengesse?
28.
28.
Caleon
#27: Értem. Ez elképzelhető, mondjuk az a hétvége dupla XP és dupla weapon XP hétvége volt a BO3-ban, gondolom extra terhelést kapott a psn...
Bár most meg Division hétvége volt, szóval nem tudom. :-)
27.
27.
Raam989
#26: Nem most hetvegen, hanem elotte levon volt gond. A destiny es a rainbow six gond nelkul ment akkor is. A beallitasaimmal nincs gond elvileg, dmz-be van rakva a ps4. De mint mondtam, forumokon tobben jeleztek a problemat, tehat nem egyedi volt akkor sem.
26.
26.
Caleon
#24: Hétvégén elég sokat játszottam, többek között a BO3-mal is, de nem találkoztam az általad tapasztalt jelenségekkel.
Amúgy is egyre ritkább a PSN leszakadása. Milyen a NAT-od? Nem lehet, hogy a routerbeállításoknál kellene nézelődni?
25.
25.
Raam989
#24: Bocsi a helyesirasert, csak melo kozben, sietve irok...
24.
24.
Raam989
#19: Nezd, en szerintem semmi valotlant nem allitottam. Hetvegen akartunk haverral online jatszani dead nation-al es dying lightal, egy online sem mukodott rendesen, valamint a party chat es mas online funkciok is treul mentek. Es az ilyen jelenseg mar annyira megszokott, hogy meg egy 140 karakteres twitter uzenetet sem erdemelt a sony reszerol sem. Ellenben xboxnal egy par oras problema es itt egy komplett cikk rola.
Amugy #20 leirta pontosan, hogy mi a problema. Egyszeruen duhit, hogy a 150e ft-os gepem, amire fizetem az elofizetest is, nem mukodik rendesen... Es ha ettol hater leszek, akkor legyek hat hater...
23.
23.
delphijos
#20: A PS3-as időkben szidtam a psn-t mint a bokrot. Lassu store, leakadások, hibaüzenetek (amiket Te is írtál). A PS4-en viszont tényleg nincsenek nálam ilyenek. Amikor volt, akkor mindig valami "globális" psn lerohadás volt, de ezek is egyre ritkábbak.
20.
20.
ADMlN
#19: Engem a PSN rendszeresen értelmezhetetlen (csak egy random hibakód) hibaüzenetekkel bombáz a Store-ban, és azt is rendszeresen csinálja, hogy a játékok csempéi alatt nem hajlandó az online tartalmakat betölteni mindaddig amíg újra nem indítom a konzolt.
19.
19.
kamgecam
#18: Értem amit mondasz és tökéletesen egyetértek,eléggé elvakult dolog kritikátlanul ajnározni,vagy igazat adni valakinek.Ezért is válaszoltam kritikusan a kommentjére.
Azzal nincs baj ha látja a hibáit.Az a baj ha valótlant állít, miszerint annyira megszokott dolog.Ez nem igaz.Ennyi.Ezért feltételezem hogy hater-ről van szó.De az is lehet hogy csak rossz napja volt és valakit muszáj szidnia.Ettől még nem lesz igazság amit állít.
A hibákat én is látom mindkét konzolnál, de közel sem olyan eget-rengető hogy a játékélményt drasztikusan befolyásolja.
Persze lehet tévedek és akkor elnézést kérek.
18.
18.
greenmelon
#17: Hater? Ha nincs megelégedve a konzolja által nyújtott szolgáltatásokkal, akkor már rögtön hater? Úgy látom, egyeseknek nehéz elképzelni, hogy valaki megvesz valamit, és onnantól nem csak ajnározza hanem látja a hibáit is.
16.
16.
Neo1989
14.
14.
greenmelon
#12: Azért az adatlapra rá lehet nézni mielőtt reflexből belökjük ezt a haterkedés témát: "PsP, PsV, Ps2, Ps3, Ps4". Kis apróság. :)
12.
12.
kamgecam
#1: Igen???Jó tudni róla,nálam már jó rég volt probléma.
De most nem a psn-ről van szó hanem a "sziklaszilárd" xbox live-ről,úgyhogy maradjunk témánál ha lehet ne offoljuk tele az oldalt.Majd ha a psn akadozásáról lesz hír akkor jöhetsz hater-kedni,tárt karokkal várunk. :)
10.
10.
Raam989
#7: Mult hetvegen szarakodott a psn, szetdobalta a partyt es az online jatek is akadozott, tobb forumon is panaszkodtak. De sehol egy hir, hogy gondok voltak. Mar teljesen megszokott, hogy a psn mindig akkir szar, amikor az emberek raernenek jatszani...
8.
8.
br1Koo
7.
7.
deda1993
#1: Én észre se nagyon veszem, úgyhogy azért nem mindennapi a PSN-en.
6.
6.
br1Koo
#1: kimoderált üzenet
5.
5.
Codehook1337
#3: Mivel rendre ugyanilyen problemam van a upc vel es az xboxal sose volt miota megvan eszembe se jutott... hu vagy a nevedhez Grat hozza!
4.
4.
Gaboo77
Ma jelenik meg a Far Cry Primal, így a net rendszerük is visszament az őskorba! :D
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: 100x húzogattad a net kábelt ahelyet, hogy megnézted volna az Xbox oldalán? Grat!
2.
2.
Codehook1337
Ja es persze amit a storebol vettel jatekot vagy kodos nem tudod jatszani : ) persze kb minden jatekom ilyen szoval most van egy szep fekete dobozom... kb 100x kihuztam a netet meg bedugtam hatha :Ddddd
1.
1.
Raam989
Psn eseteben ennek mar hirerteke sincs, annyira megszokott dolog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...