A Broforce nyerte a márciusi PS Plus-szavazást

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 23.
  • Hír
Link másolása
Lezárult a február elején indított PlayStation Plus-szavazás, így a márciusi ingyenes játékok egyike a Broforce lesz, ami fölényesen, a szavazatok majdnem felének besöprésével nyerte meg a versenyt.

Február elején ismét szavazhattak a játékosok, hogy három játék közül melyiket szeretnék biztos ingyenes címként megkapni a márciusi PlayStation Plus-kínálathoz. A győztes a Broforce lett, ami meglepően könnyedén szerezte meg ezt a megtisztelő címet az Action Henk! és az Assault Android Cactus előtt.

Utóbbi két játék rajongóinak se szabad elkeseredniük, ők ugyanis március 8-21. között 30 százalékkal olcsóbban vehetik meg a két alkotást.

20.
20.
br1Koo
#19: Csak azt felejted el, hogy anno az AAA-s játékok is gyakorlatilag olyanok voltak mint az indie-k és a fejlesztők abban a cipőben jártak mint manapság az indie fejlesztők. Az én értelmezésemben ez azt mutatja, hogy kezdetben mindenki lelkesebben készíti a játékokat, és nem a pénzhajhászás miatt. Ezért lehetséges az hogy egy faék egyszerű indie játék sokszor nagyobb élvezetet nyújt mint egy AAA, ugyanis nem akar több lenni egy szórakoztató játékszoftvernél. Az indie sznob fogalmat meg nem is igazán értem hogy sikerült összerakni.
19.
19.
Heldengeist
#17: "Legtöbbször". Legtöbbször inkább csak lehúzós szarok, amik meglovagolják az indie hirtelen jött népszerűségét és az indie sznobokat. Persze, természetes, hogy akad köztük is néha egy-egy gyöngyszem, de így is nagyon messze áll attól hogy úgy általában fölé nőjön a AAA-s játékoknak.
17.
17.
br1Koo
#9: A vacak indie játékok legtöbbször sokkal nagyobb élményt nyújtanak, mint egy mai AAA játék. Én barátnőmmel, meg haverokkal folyamatosan Speedrunner-ezek, mert annyira egyszerű, de mégis nagyszerű. Egy játéknak még mindig az a szerepe, hogy találékonyan szórakoztasson, és nem az hogy AAA legyen, különben szar..
15.
15.
respectpele10
#14: Csak fizetős, LOL
14.
14.
KeXxX
#9: Ott a PS Now, sokkal több és jobb játék van rajta, csak sajnos nem európaiaknak. És amúgy is a Sony szinte az összes AAA címet ellőtte már tavaly és azelőtt meg azelőtt. Akkor mindig az volt hogy bárcsak xbox-on is jönnének ilyen jó játékok.. LOL
11.
11.
kamgecam
#9: "Annyi biztos ,hogy most a Sony felkötheti a nadrágot."
+1
Hát rájuk férne már egy kis kihívás, nehogy elkényelmesedjenek.
9.
9.
strike19
Annyi biztos ,hogy most a Sony felkötheti a nadrágot.
Xbox most nagyon oda pörköl a visszafele kompatibilitással.
Rengeteg jó minőségű AAA játék van még Xbox 360-ra ami nem jelent meg gold kínálatba.
PS4 szopóbb a helyzet mert sajna visszafelé nem kompatibilis.
Én remastered játéknak is jobban örülnék PS+ mint a Bro Force és társainak.
PL:GTA San Andreas jöhetne vagy GTA Vice City.
Régi játék úgyhogy nem hiszem ,hogy sokkal többe kerülne mint 3 vacak inde játék.
5.
5.
atesz89
Ilyen játékkal kiszúrják a szemünket? Hogy merik egyátalán szavazásra bocsájtani ezt a 3 sz.r-t. Boxon meg adnak ilyen ac black flaget, meg tomb raider meg még nem tudom minket,de jóval nagyobb játékokat az biztos.
4.
4.
#2: Nem tudod mi a jó! A Broforce királyság :))
2.
2.
Raam989
En tiltakozaskent nem szavaztam semmire. Adjanak vegre normalis jatekokat, mostanra lenne mibol valogatni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...