Gyönyörű képeken a Styx: Shards of Darkness

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 23.
  • Képek
Link másolása
Vadonatúj képekkel jelentkezett a tavaly ősszel bemutatott Styx: Masters of Shadow folytatása, a Styx: Shards of Darkness. A képek alapján kijelenthető, hogy az Unreal Engine 4 hajtotta kaland ütősen fog kinézni.

A Styx: Shards of Darkness legújabb képei a játék új helyszínét, a Tolvajok városát, Körangart ábrázolják. Az elveszett hajók roncsaiból épült város igazán változatos panorámával bír majd, hiszen lesznek itt helységek, illetve nyitott és félig nyitott szakaszok, amelyek rengeteg szabadságot biztosítanak a küldetések változatos teljesítéséhez. Az új helyszínek egyébként a kis kobold vadonatúj képességeinek is nagyobb teret adnak, így például a távolságok legyőzésében a kötélen való csúszkálás is hangsúlyos szerephez jut majd.


A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, valamikor idén. Addig viszont pótolhatjátok Xboxon az első részt, a Gold-előfizetőknek ugyanis most pont ingyenes.

7.
7.
bitbandita
#5: Csak egy része van a Styxnek, ez lesz a második...
6.
6.
Shannaro
Már az első rész is nagyobb szabadságot biztosított, mint a korabeli lopakodós játékok. Sokkal nagyobbat.
5.
5.
Extol
Nekem egy rész sincs meg sajnos, de érdekesnek tűnik, gondolom lopakodás a lényeg
4.
4.
Blueberry
Nagyon jó hír :) csak lemezen is jöjjön collection-ba
3.
3.
Adamknight
Nem is tudtam, hogy már megjelent az első rész. Valamikor láttam róla trailert, de aztán valahogy nem hallottam róla, és ki is ment a fejemből oO.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...