HWSW: Cserélhető modulokkal érkezik az LG G5

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 23.
  • Hardver
Link másolása
Alulról kihúzható akkumulátorral és dupla hátlapi kamerával debütált az LG G5 csúcstelefonja. Az egyelőre ismeretlen árú készülékre kiegészítőmodulok is csatlakoztathatók - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Egészen új irányt vesz az LG legújabb csúcstelefonjával: a még a Mobile World Congress hivatalos rajtját megelőzően bejelentett G5 szakít a széria korábbi modelljei által kijelölt formavilággal, helyette új, lekerekített szélekkel és szokatlan megoldásokkal próbálkozik.

Az LG G5 külsőre leginkább a Nexus 5X-re emlékeztet, noha az ősszel megjelent készülékhez képest is akadnak rajta komolyabb eltérések - a hátoldal vulkánszerű kiemelkedésében, az ujjlenyomat-olvasó fölött például nem egy, de mindjárt két kamera figyel. Az előlapot sem borítja már teljes egészében üveg, a kijelző alatti sáv, akárcsak a ház kerete, fémből készült. A kerekded formák egyébként, úgy tűnik, meghatározó szerepet játszanak az idei felhozatalban, a frissen bejelentett Samsung-csúcsmodellek is ebbe az irányba mentek el.

Ez csak a bevezető, a további részletekért olvasd el a teljes cikket! Nagytestvérünk, a HWSW a héten folyamatosan közvetíti a barcelonai Mobile World Congress eseményeit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...