SW: Battlefront - az első kép az Outer Rim DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 24.
  • Képek
Link másolása
Tegnap egy nagyobb frissítést kapott a Star Wars: Battlefront, és a DICE elárult pár apróságot a shooter első fizetős bővítményéről, az Outer Rimről is. Hamarosan Jabba palotájában harcolhatunk a Tatooine-on.

Tegnap frissült egy nagyot a Star Wars: Battlefront, most már a Turning Point játékmód minden olyan térképen elérhető, amely támogatta a Walker Assault és a Supremacy módokat. Kaptunk egy új pályát is, a Twilightot, amely a Hoth bolygó eddig ismeretlen arcát mutatja, illetve a Survival módnál már választhatjuk az Ice Cave pályát is.

Ami pedig az új DLC-t illeti, az Outer Rim még több pályával, hőssel és fegyverrel bővíti a felhozatalt, nem beszélve egy teljesen új játékmódról. A csaták Sullust gyártelepein és Jabba palotájában, a Tatooine-on zajlanak. A pontos részletek még nem ismertek, a DICE remélhetőleg hamarosan többet is elárul a csomagról.

A bővítmények sora ezzel nem áll meg, nyáron jön a Bespin DLC, majd ősszel a Death Star is.

30.
30.
delphijos
#27: Ja, ez tör reális, mivel pont pl. a Division is kb. hasonlóképp járt ami a "lehúzást" illeti. Olvastam normális rossz kritikát itt, de az hogy olyan aki nem is játszik vele, ideveti 20x hogy "szar, nincs kontent, f@k EA" az nem kritika. Pont mint a Division-nál hogy "butították a grafikát, szar",
29.
29.
bAguziB2
#28: az a #27 nincs az elején. szerkesztés gomb még mindig nincs?!
28.
28.
bAguziB2
#27: #25: Végre valaki.

#27: Szóval kedves Kolompár Tarzan úr, le szólod a Battlefrontot a "kevés" tartalom miatt, eközben a Divisionre azt mondod, hogy megéri megvenni...az ilyen kijelentés után döbbentem rá, hogy pont annyira lehet téged komolyan venni, mint a nick nevedet. Hozzá tenném, hogy a Division engem is érdekel, mielőtt kapnám az áldást. De azért maradjunk a realitások talaján.
27.
27.
Kolompár Tarzan
#25: Azért kell ismételgetni a negatív kritikákat, mert van, aki még nem vette meg. Ha ezeket is elolvassa, akkor lehet, kétszer is meggondolja, mielőtt pénzt ad ki erre a játékra és inkább megveszi a Division-t. Vagy vár a BF5-re, vagy a Mass Effectre.
26.
26.
logic5
#23: +1 Am jó a név :D De a DICE csak azt csinálta amit az EA kért. Ezt nyilatkozták is.. Mindegy, csak jöjjön a pénz
25.
25.
delphijos
#24: Nekem ugyan nem fáj ha nem tetszik másoknak. Amit eddig sem értettem, hogy akinek nem tetszik, az miért veszi a fáradtságot hogy MINDEN EGYES Battlefront hírhez kommenteljen, hogy ez milyen szar, és nincs benne kontent. Ha olyan szar, nem egyszerübb nem fogalkozni vele? Főleg ha már százszor leírta, és mindenki tudja itt hogy szerinte szar. Én nem szeretem p. a verekedős játékokat, de nem fogom minden egyes ilyen játékokról szóló hírhez beírni. Meg hogy minek ilyen játék.

Ez "Ez a játék kevesebbet nyújt mint egy tizenéves játék." meg teljesen értelmezhetetlen kritika már ne is haragudj. Mióta fokmérője egy játék minőségének hogy mikor készült? ( Már ha nem az akkori grafikát hasonlítod a maihoz, ami megint abszurd.)

24.
24.
Stranger
#22: Ma már semmit nem lehet utálni, mert akkor "hater" vagy. Ez a játék kevesebbet nyújt mint egy tizenéves játék. Nem menőségből szidják, hanem gyenge, kevés. Te örülnél a legjobban ha a negatív véleményekre hallgatnának a kiadók, mert sokkal jobb játékokkal játszhatnánk már.
23.
23.
Kolompár Tarzan
Nagyon fos egy játék, nekem az évtized legnagyobb csalódása. Egy DICE-tól és egy SW-tól többet vártam ezerszer. Akkora lehetőséget puskáztak el....
Nem véletlenül van tele 12 éves csíterekkel. Tele a youtube a videóikkal, hogyan szopatják a mezei játékosokat, az EA meg le se szarja.

Valami átok ül a SW shootereken...
22.
22.
Giga0509
#21: +1.Az a baj hogy már divat utálni egyes dolgokat.Menő vagy pl. ha te megmondod h ez a játék mekkora szar és senki nem játszik vele.De ugyanez van a zenéknél,filmeknél...
21.
21.
delphijos
#20: Egyetértek. Van aki a peak-et bámulja, és szajkózza hogy "senki" nem játszik, én meg belépek és fél perc múlva tolom. És sosem öten lézengünk a pályán.... Én nem nagyon zavar ha esetleg egy év múlva már nem lesznek. Már most többet játszottam vele mint sok "egyszer végigjátszom, és elfelejtem" címmel.
18.
18.
Thor Vath
#1: Amikor már átment mindenki a Battlefront 2-re :)
17.
17.
lesik20
QHIWb9P.png

Pöppet szomorú hogy a napi peak nem éri el a 70 ezre
13.
13.
Caleon
#12: Én is FPS-ben játszom, de tps-ben jóval nagyobb a látószög, és mivel nem kell a fegyverrel célozni (lőhetsz csípőből is), ezért ez jobb taktikai lehetőségeket kínál.
9.
9.
Cipo3
Jogosan szidjátok, hogy veszett kevés tartalom. Ezzel együtt mégis az egyik legtöbbet tolt FPS-em.

Valami azért jó benne.

Sajnálom, hogy nem lehet néhány térképet kizárni, utálom Walker Assaultban a Jawas pályát.
6.
6.
strike19
Nekem tetszik az új pálya twillight hoth.De szerintem nem tökéletes pálya eddig 20 menetet toltam rajta és mindig a birodalom nyert.
Egyébként nem tudom mért mindenki ezzel a outer rim képpel jön.
A játékba ott figyel alul a ősz évszakos endor bolygó.
5.
5.
xICEMANx
Nincs mit várni rajta, aki ügyes volt az már RÉGES RÉGEN beszerezte fél áron és azóta is nyomja. A kedvenc multim eddig és csak egyre jobb lesz a tartalmak bővítésével. Nagy hülyeség megvárni mindent és "2 év után" elkezdeni... Ilyen gondolat menettel inkább kár is megvenni ezt a remek játékot.
4.
4.
Hunszi
#1: alap, hogy így lesz s én is azt a pontot várom, már most melegében hozzá lehet jutni 35 euróért konzolon s PC-n még kevesebbért
3.
3.
Caleon
Mikor élesedik ez a DLC?

"Kaptunk egy új helyszínt is, a Twilightot, amely a Hoth bolygó eddig ismeretlen arcát mutatja."

Vissza kell néznem a játékba ma este. :-)
2.
2.
Quent1n
#1: +1 végülis rondább nem lesz, csak lesz benne tartalom :)
1.
1.
Grabowsky30+
Majd megveszem 2év múlva az összes dlc-vel együtt 10euroért! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...