Ezek lesznek a PlayStation Plus márciusi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 24.
  • Hír
Link másolása
Végre lehullt a lepel a PlayStation Plus előfizetőinek járó márciusi ingyenes játékok listájáról is. A Broforce már ismert volt, most viszont az is kiderült, hogy milyen egyéb címek csatlakoznak a mostani akcióhoz.

Ahogy azt jelentettük, már tegnap biztossá vált, hogy a márciusi ingyenes PlayStation Plus-játékok egyike a Broforce lesz. Most az is kiderült, hogy milyen további címek csatlakoznak a kora tavaszi akcióhoz.

A Sony bejelentése szerint PlayStation 4-en még a Galak-Z-t kapják meg az előfizetők, míg PlayStation 3-on a The Last Guy és a Super Stardust HD üti a markunkat. A még meglévő PlayStation Vita-tulajdonosok sem maradnak hoppon, ők a Flame Overt és a Reality Fighterst zsebelhetik be.

18.
18.
Cipo3
Nagyon megéri a ps+, minden második hónapban van egy nagyon jó játék benne. Nem AAA-s hanem nagyon jó. Ég és föld a 2 téma. Van akinek itt lentebb AAA-s játék kell, nekem meg jó.

Ami viszont most érdekel, hogy a Super Stardust HDz PS4-re is jön? Mindig az van, nem tudom észrevettétek-e, hogy nem írják le valamiért, hogy a keresztplatformos játékok mind a kettőre jönnek, de amikor töltöd akkor ott van és tolhatod ps4-en is. Mert a stardust nagyon érdekelne.

17.
17.
Caleon
#15: Így visszanézve megérte a plusz azt a havi ezer forintot. 4-5 cím van ezek között, amit elég sokat toltam én is. Rocket League-t önmagában hónapokig toltam esténként. Infamous, MGS is nagyon jók voltak. Transistor várólistán. Egynek a Lara Croft is elment.
12.
12.
fehersam
Ahhoz képest, hogy ingyen vannak, egyáltalán nem rossz. A broforce érdekel igazán...Bár a márciust nálam a Division viszi.
11.
11.
hmm van egy ealdo vitam xd asszem;)
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Mind*
9.
9.
Mint hülye b..ik vagytok, nem tudjátok mi a jó!! A Broforce az kurvanagy!!! A Galak-Z meg rogue-like cucc, nem csodálom hogy meg se meritek próbálni, sok puhány! Én örülök hogy végül nem vettem meg, mert ezért valóban tetű a Sony, hogy 15 dolcsiért megveszed aztán fél-1 éven belül ingyen van, vigyázni kell :)
8.
8.
KopyAti
Mik ezek a fostalicska szarok?
7.
7.
KopyAti
Mik ezek a fostalicska szarok?
6.
6.
#5: Hát ja!Ez már FlashGameStation a játékosokért!
5.
5.
TheBate
Na elmennek a pi***ba már ezekkel a játékokkal!
4.
4.
godach
Nekem most kellene meghosszabbítanom. Nem teszem. Már kezd tényleg nagyon sovány lenni.... :/
3.
3.
Sid3481
Hát ez már tényleg kritikán aluli. Inkább ne is adjanak semmit!
2.
2.
Raizen25
Nah végre valami...szuper hónap elé nézünk :D ...hogy nem ég le a bőr a pofájukról :@
1.
1.
Yanez
Na akkor a marciusi plus jatekok szamomra felejtosek, pedig epp szulinapom is lesz. Nem baj, van mivel jatszanom ugyis. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...