The Surge - A holnap határa ihlette

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 29.
  • Képek
Link másolása
A rengeteg információmorzsa és részlet után végre valami kézzel fogható anyagot is kapott a Deck13 legújabb játéka, a sci-fi RPG The Surge. Megérkeztek a játék első képei, amelyeken a főhős pózol, méghozzá az exoskeletonjában.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Deck13 csapatának legújabb sci-fi elemekkel operáló szerepjátékára, a The Surge-ra nagy hatással volt Emily Blunt és Tom Cruise közös filmje, A holnap határa. A játék első igazi képein pózoló főhős ugyanis pont olyan exoskeletont visel, mint amiben a film két főszereplője is küzdött az idegenek ellen.

A The Surge egyébként a távoli jövőben játszódik, ahol az emberiség éppen azért sodródik megint a kihalás szélére, mert kicsit túltolta a technológiai fejlesztéseket. A hardcore akció-szerepjátéknak titulált új Deck13 produkcióban mi egy olyan főhőst alakítunk majd, aki folyamatosan fejleszthető exoskeletonja segítségével igyekszik rendet teremteni ebben a technológia uralta világban.


A játék várhatóan 2017-ben jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
#2: tudod, egyes mufajoknak avagy kornyezeteknek megvannak a sajatos jellemzoi. A szajensz fiktijon tudod,a tudomanyos fanatasztiukusss mufaj egyik sajatossaga hogy a benne szereplok sokszor oltenek valamifele szkafanderszeruseget femes pancelokat, urlancinget, ne adj isten exoskeletonba bujnak. Az hogy el lett love, azert egy aprohangyafasznyit mersekelten eros kifejezes, szerintem. Tudod csinaltak mar strandos filmet pl(bejvatch) , megsem mondjuk a kovetkozo hasonlo
homokos tengerpartos alkotasnal hogy a bikini mar el lett love. erted... boldog karacsony amugy decemberre. remelem nem lovom le hogy elotte jon a mikulas.
2.
2.
Drazhar
Azt gondoltam a címet olvasva, hogy az "újraélés" faktor miatt fog hajazni a filmre. Az exoskeleton, mint olyan már jó párszor el lett lőve. Ettől persze várós, csak megtévesztő a cím.
1.
1.
PaprikaJancsi
Év játéka 2017 díját át is nyújtanám neki. A Lords of the Fallen óta a kedvenc csapatom, és már alig várom az új dobásukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...