Újabb Call of Duty 2 javítás tölthető le

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 9.
  • Letöltés
Link másolása
Aktuális kedvenc, online lövöldözősünket újfent csiszolgatja az Infinity Ward. Elkészült az 1.3-as peccs, mely sok-sok hibát és kellemetlenséget javít ki.
Aktuális kedvenc, online lövöldözősünket újfent csiszolgatja az Infinity Ward. Elkészült az 1.3-as peccs, mely sok-sok hibát és kellemetlenséget javít ki.



A legújabb frissítésben kissé alakítottak az 1.2-es patchben debütált Rhine és Harbor pályákon: szépítették a textúrákat, az előforduló bugokat is megpróbálták kijavítani. Az FPS-be nemrég beültetett PunkBusterrel is gond támadhatott, ezúttal emiatt sem kell aggódnunk. Az ún. "Gamestate" 16k-ról 128k-ra lett megemelve. Apró érdekesség, hogy majd' negyven megás javítás tartalmazza a korábbi (1.2-es) peccs változtatásait, így elég e fájlt letöltenünk a zökkenő mentes online játékhoz. Letöltés lokálból, alant.

18.
18.
Sgt. Daniel
szerintem szar a cod-od:Dgondolom a jelszavad: Warez superpowaXD
17.
17.
pumukli007: Megvenni eredetiben. ;) Ha eredeti akkor sztem alkalmazd a patch-törlést amit PubY leírt.
16.
16.
pumukli007
Nekem szar a patch. Mert felrakom nem indul a singleplayer a multi se. Mit lehet ilyenklor csinálni???????????????????LÉCCI HELP
15.
15.
General Thomas
itt ugyan ne kérjetek WH-t, aimet, mivel az hatalmas disznóság ha multiban csal valaki... és ne káromkodjatok, téma lezárva
14.
14.
hannybal
Te gyökér ,,M4Te" mi a fasznak kell ehez a kurva játokhoz wh meg ha kell is ne itt kérd hanem töltsd le legalább lenne annyi eszed h nme mindenki elött kéred !!!
13.
13.
tisa2
Mitől van az, hogy nem tudok felmenni a netre játszani mert mindíg azt írja "ezen a szerveren csak alacsony pinggel játszható. Mi a fenét csináljak ezzel a pinggel?
12.
12.
danielfox
11.
11.
hannybal
Héééé valaki monnya má meg legyen szíves na má wazz nem tom ferakni ezt a szart!!!

10.
10.
hannybal
őőő vki mondja meg hogyan kell megcsinálni a szar 1.3 patchot me nem tom ferakni vmiért léccike írja meg vki a hannybal@vipmail.hu -ra kösz!!!

9.
9.
gezku
nekem van 1.3 +1.2 patchem ha kell

8.
8.
gezku
hol van az 1.0 patch mert kéne valamire
7.
7.
smoke
nah oké van 1.0 1.2 1.3 nade mivan az .1.1 el arrol még senki se hallot azt amugy én is remélem hogy lehet vel 1 játékos módban játszani
6.
6.
Kalapr
Gyerekek én letöltötem a 1.3-as peccset de azt irja hogy hogy nincs fent talán az a baj hogy fent van még az 1.2-es ha azt kell hogy ?

5.
5.
NZ
Azt írja meg valaki, honnan lehet beszerezni - letölteni a játékokat?
4.
4.
prezi
Hát véleményem szerint a legtöbb játékos még lehet az 1.0-át használja! én még 1.2 de a szerverem is 1.2-es és így maradok az 1.2-nél
3.
3.
FNorberto
még az 1.2-re se állt át mindenki
2.
2.
wasaby44
jah idegesítő peccsek nem tom mi értelme volt a hülye PB-t berakni nekem mindig belaggol vagy 5percig aztán vagy kib*sz vagy nem :S szal hülyeség volt ez az egész (ja és nem lehet már jumpolni sem :S )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...