The Surge - gameplay videón a sci-fi Dark Souls

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 4.
  • Videó
Link másolása
Rákapcsoltak a Lords of the Fallen fejlesztői, egyre többet mutogatják új játékukat, a The Surge-öt. Ahogy az előző munkájukat, ezt is a Souls-sorozat ihlette, csak épp ezúttal sci-fi környezetbe költöztették a hardcore akció-RPG-zést.

Az első képek után az első gameplay videóját is megkapta a The Surge, amely 2017-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Mint azt már megírtuk, a Deck13 kifarolt a Lords of the Fallen folytatása mögül, helyette inkább belevágtak a távoli jövőben játszódó akció-RPG munkálataiba, ahol hősünkkel mindenféle technorémséggel kell szembenéznünk. Ebben egy fejleszthető exoskeleton lesz majd a segítségünkre.

20.
20.
PaprikaJancsi
Nagyon várom már, és a videó alapján nem is kell benne csalódni. A Lords of the Fallen által rájöttem, hogy amit a Dark Souls megteremtett, lehet élvezetes is. Technikailag sokkal fejlettebb, nincsenek 10 Fps-re való lezuhanások. Látványban több mint felűlmùlja a konkurenciát, és a helyszínek is sokkal érdekesebbek, és változatosak. Viszont ellenfél terén a DS felhozatala sokkal elborultabb, és változatosabb. Játékideje jobb a DS-nek, viszont hangulatban mind a kettő rendben van. Nehézség ügyileg a DS sokkal inkább szenvedősebb, de ez által LotF-t több ember tudja élvezni. Én mind a kettőt szeretem ( kivéve a DS 1-et, mert az szar), viszont a Lord of the Fallen egy kicsit közelebb van a szívemhez. Ennek ellenére várom a Dark Souls 3-at, ami pont áprilisban jön így a Quantum Break-kel karöltve lesz valószínűleg a birtokomban.
15.
15.
Ehh, jó sci-fi környezet erre DS játékmenet...rühellem ezt a csapkodást, kitérést. Borzalmasan frusztráló nekem. Igazából egyet értek az előttem szólókkal, nem nehéz, hanem inkább idegesítő. A DS-nek amúgy a hangulata volt az, ami ütött mindig, csak kár hogy ilyen a játékmenete. Ennek a Surge-nek meg szintén, így én kihagyom.
6.
6.
Sun9us
A jövőben, miért közelharci fegyverekkel harcolnak? Ez ilyen Warhammer 40K-s, hogy a tankparancsnok lekiabál a legénységnek, hogy hajtsanak közelebb, mert nem éri el az ellenséget a kardjával. (De ugye ott ez poén.)
5.
5.
crytek
Csak nekem tűnik vér gagyinak?
Mindegy Denuvo miatt lesz aki venni fogja.
3.
3.
Mortis
A zene eleje kísértetiesen hasonlít a Hulk(2003) fő témájára.

Minden sci-fi világban játszódó játék bejelentésekor hálát adok, hiszen minél több van, úgy exponenciálisan nő az esélye, hogy legalább az egyik jó lesz; ami kihasználja a műfaj nyújtotta lehetőségeket: Sajnos ritkán látunk ilyet.
2.
2.
Chullent
Gyenge vadhajtása a Souls szériának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...