Már adakozhatsz az Inner Chainsre

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 4.
  • Hír
Link másolása
Elindult a tavaly szeptemberben bejelentett Inner Chains Kickstarter-kampánya. A belső nézetes horrorjátékot az Unreal Engine 4 hajtja, egy lenyűgöző, ám egy roppant veszélyes szürreális világot fedezhetünk fel benne.

Az Inner Chains világánál már csak a saját belsőnk sötétebb, szóval egy percig sem fogunk unatkozni a lengyel Telepaths Tree FPS-horrorjátékában. A srácok a Kickstarteren kalapoznák össze a pénzt a PC-s címre, és nem kérnek sokat: mindössze 10 ezer dollárt, aminek a negyede már össze is jött.

A játék példátlan interakciót kínál a környezettel, a harc is eléggé összetett lesz (elektromos puskát és lángszórót is kézbe vehetünk), hiszen roppant intelligens ellenfelekkel kerülünk összetűzésbe. A sűrű és szuggesztív horrorhangulat már most borítékolható, és erre a szürreális grafika még rátesz egy lapáttal.

Természetesen a VR-támogatásról sem kell lemondanunk.

6.
6.
Dercsi
Be is támogattam őket egy kis lével :) Engem megvettek a hangulattal, a látvánnyal, ha esetleg pedig nem lesz akkora szám maga a játékmenet, akkor is megért 15 dodót, ennyit 2 perc alatt eliszok ;)
5.
5.
ribizly
Modellek, képi világ, hangulat, pálya (már amit látni belőle) fantasztikus. Viszont itt ami nagyon sokat ront a képen az az AI meg az animáció, amiről sikít, hogy még nagyon gyerekcipőben jár. Elsőre nem tudom milyen jellegű game-t terveztek az arcok (túlélő játék, Doom szerű darálás, ...), de ebből még valami kellemes is kisülhet.
4.
4.
Raam989
Nekem egybol a bloodborne jutott az eszembe. Ami jo. Remelem ez el fog jutni konzolra...
1.
1.
zsocc-nrg
A látvány és az atmoszféra egészen lehengerlő!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...