Inner Chains PC, PS4, XBOXONE

A Telepaths Tree belső nézetes horrorjátéka.
Típus: FPS, Horror

Inner Chains teszt

Az egy dolog, hogy a Telepath’s Tree-nél tehetséges grafikusok dolgoznak, ám a csapat többi tagjának nem sikerült élvezetes videojátékot készíteni. Pedig az Inner Chains hátborzongató szürreális világában sokkal nagyobb potenciál volt.

Megjelent az Inner Chains, itt a launch trailer

Egy beteg, degenerált bolygón élsz, de az a célod, hogy eljuss az Utolsó Reménységnek hívott helyre, ahol nincsenek vallási fanatikusok, és békében élhetsz. Ám az utazás nem lesz könnyű, itt minden meg akar ölni.

Egy hónapot csúszik az Inner Chains

Az eredeti tervekkel ellentétben csak májusban jelenik meg a Telepaths Tree horrorjátéka. Habár az Inner Chains már készen van állítólag, a fejlesztők szerint további polírozásra szorul.

Megvan az Inner Chains dátuma

A Telepaths Tree horrorjátékában hátborzongató biomechanikus lények törnek az életedre egy olyan bolygón, ahol a természet visszavette azt, ami mindig is az övé volt. A készítők elárulták az Inner Chains megjelenési dátumát.

Így néz ki most az Inner Chains

A Telepaths Tree belső nézetes túlélőhorrorja friss trailerrel jelentkezett, és külön kiemelnénk a játék nem mindennapi művészeti stílusát. Egy ellenséges univerzumban kell életben maradnunk bármi áron.

Így kezdődik az Inner Chains

A lengyel Telepaths Tree csapata lassan révbe ér első horrorjátékával, az Inner Chainsszel. Most belenézhetünk a sötét, biomechanikus világban játszódó anyag első perceibe. Misztikus és hátborzongató felütésben lesz részünk.

Már adakozhatsz az Inner Chainsre

Elindult a tavaly szeptemberben bejelentett Inner Chains Kickstarter-kampánya. A belső nézetes horrorjátékot az Unreal Engine 4 hajtja, egy lenyűgöző, ám egy roppant veszélyes szürreális világot fedezhetünk fel benne.

Új horrorjáték érkezik Inner Chains címmel

A független lengyel stúdió, a Telepaths Tree első alkotása az Inner Chains lesz. Az már biztos, hogy a veszélyes és titokzatos világban játszódó horrorjáték gyönyörűen fest, a látványért az Unreal Engine 4 felel.