Shadow Moses - leállították a fejlesztést

Link másolása
Emlékeztek még a nagyon ígéretes, Unreal Engine 4-gyel megtámogatott rajongói Metal Gear Solid-felújításra? Ha beleszerettél a projektbe, akkor van egy nagyon rossz hírünk...

Még az év elején mutatkozott be az ambiciózus Shadow Moses, mely egy rajongók által elkészített Metal Gear Solid-remake lett volna. Mindenkinek tetszett, amit csináltak a fejlesztők, de már akkor lehetett tudni, hogy egy ekkora projekt elkészítéséhez végül szükség lesz a Konami támogatására.

Bár nem részletezték, de ez az, amit végül nagy eséllyel nem kaptak meg a srácok. Egy szűkszavú Facebook-bejegyzésben jelentették be, hogy leállítják a Shadow Moses fejlesztését rajtuk kívül álló okok miatt.

12.
12.
Csoki80
#7: Szerkesztés nélkül őszintébb az oldal, nincs gumisakk.
11.
11.
Dízel
A Konami már hova a francba akarja szanaszet alazni magát???!! Az uj generació is megtapasztathatta/megismerhette volna az első és szvsz a legjobb mgs játékot. Ajanlom mindenkinek az alap játékot, de tudom a grafika miatt ma már nem túl jo móka. (kivéve nekem)
8.
8.
Yanez
Hétfőig nem várhatott a hír? Nesze neked "jó" hétvége Yanez!
7.
7.
crytek
#6: Közben rájöttem ,de ezen a nagyszerű és csodálatos weboldalon KETTŐEZER TÍZENHATBAN mi a szarnak szerkesztés gomb.
6.
6.
godach
#5: Azt hiszem dimenziót léptem este míg a Ki vagy Dokit néztem, mert tudtommal a Konami-hoz kellene, hogy köze legyen. Nem? :D
5.
5.
crytek
Debil capcom.

Példát lehetne venni valveról aki támiogat szinte minendféle ilyen megnyilvánulást (mivel pénzük is származik belőle)

Nekik csak a szarod HD Collectionra futotta aminél különbet szarok. Ez odaverte volna az egész mindenséget biztos ezt fájt a férgeknek annyira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...