Feltámadt a Thief-film

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Két éve halottunk utoljára a Thief filmadaptációjáról, s most végre úgy néz ki, sínen van a projekt. A Square Enix lopakodós játékából a Straight Up Films készíthet mozifilmet. Reméljük, a Hitman: Agent 47-nél csak jobb lesz.

Ugyan már 2014-ben is beszéltek a Thief filmadaptációjáról, ám a The Hollywood Reporter szerint végre zöld utat kapott a projekt. Mindenki kedvenc mestertolvajának sötét kalandjából a Straight Up Films készíthet mozifilmet.

A producerek Roy Lee (A tégla) és Adrian Askarieh (Hitman: Agent 47) lesznek, utóbbi szakember már a Twitteren is megerősítette a hírt.

A forgatókönyvet Adam Mason és Simon Boyes (Misconduct, Not Safe for Work) veti papírra, ami roppant biztató, és a történet sem tér el nagyon a játékok sztorijától. Egy sötét dark fantasy világban játszódik a film, ahol Garrett egy mágikus hatalmaknak parancsoló zsarnokot próbál meg eltenni a láb alól.

A produkció még kezdeti fázisban jár, így még nem tudjuk a rendező nevét, ahogyan a premier dátumáról sincs szó. Ami a játékokat illeti, a frencsájzt 2014-ben rebootolták, több-kevesebb sikerrel.

6.
6.
Shannaro
Milyen marhaság az hogy egy tolvaj el akar tenni valakit láb alól? Már itt, az alapkoncepcióval elcseszték.
5.
5.
kirol
"Két éve halottunk"
Még szerencse, hogy van halottunk, különben nem tudna feltámadni. :D
4.
4.
roli33
#2: Pedig az is közrejátszik. Hiszen nem mindegy milyen költségvetéssel operál egy film. Ez kihat arra hány főből áll majd a stáb, milyen színészeket és rendezőt sikerül leszerződtetni, de legfőképpen a látványvilágra. Értem ez alatt pl. hogy nem ugyanolyan minőségű lesz a film ha egy néhány főt foglalkoztató kis vfx céget olcsóért, vagy az ILM mágusait sikerül megnyerni. Mindenki fontos a filmgyártásban;)
3.
3.
Heldengeist
#2: Bár lehet, hogy én ismerem félre a játékot, ez is egy olyan sorozat, amit valahogy sikerült mindig körbetáncolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...