Így kezdődik a The Division

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 7.
  • Videó
Link másolása
Holnap végre megkezdődik New York visszafoglalása. Habár a játék még nem érhető el, az alaphelyzetet remekül felvázoló képsorait azért már most megleshetitek.

Holnap elrajtol a Ubisoft egyik legellentmondásosabb játéka, a The Division, viszont az internetnek köszönhetően már most megleshető a játékot felvezető kedvcsináló, ami egyszerre vegyíti a játékmenet-pillanatokat az élőszereplős momentumokkal. 

A The Division PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, az alapjáték 26 küldetést, rengeteg egyéb mellékfeladatot és a PvP-csatákra alkalmas Dark Zone-beli kalandozást ígér. A premier után egyébként rengeteg bónusz tartalom fog érkezni. A sort áprilisban indítja egy ingyenes frissítés, amit később nem csak újabb ingyenes újdonságok, de három fizetős DLC is követni fog.

8.
8.
mhatrix
hello
the Division kampánymódba is kell a PSPLUS tehát fizetős?
vagy lehet simán játszani a single módot?
7.
7.
Caleon
#6: Guild Wars első része tipikuis példa erre, ott külön instance minden alkalom, ha elhagyod a központi hub-ot. Így csak szólóban vagy partiban tolhatod a PvE környezetben. Külön terület van PvP-re, illetve a hub-ban találkozhatsz másokkal. A Division is ezt a megoldást használja, ha jól láttam.
6.
6.
Stranger
#3: Vannak olyan MMORPG-k ahol csak pl. városokban találkozhatsz mással, máshol pedig azzal akivel egy klánban/partyban vagy.
3.
3.
zsocc-nrg
Nem mondanám MMORPG-nek, inkább olyan egyjátékos sztoriközpontú élmény amelyhez folyamatos internetkapcsolat szükséges de csak a Dark Zone-okba találkozol más játékosokkal (ahogy én tapasztaltam).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...